Krotitelé duchů 3: Nový tým budou údajně tvořit čtyři teenageři

Krotitelé duchů 3: Nový tým budou údajně tvořit čtyři teenageři | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude duchy krotit omladina?

Po zklamání, kterým byla rebootová ženská verze Krotitelů duchů z roku 2016 jsme se nedávno dočkali dobré zprávy a to, že syn režiséra prvního a druhého dílu Jason Reitman natočí právoplatnou trojku (a bude se podílet i na scénáři) . 

To určitě fandy Krotitelů duchů velmi potěšilo, nicméně, možná je trošku znervózní informace, se kterou přišel redaktor serveru THR Borys Kit:

"Ústředními postavami budou čtyři teenageři: 2 dívky a 2 kluci."

Pokud se ukáže, že jde o pravdivé info (a zrovna Hollywood Reporter má kontakty přímo v hollywoodských studiích), pak by se chtělo říct, že je to od scenáristů (zmíněný Reitman a vedle něj ještě Gil Kenan) trošku laciný tah. Už jen zbývá, aby se ukázalo, že jde o příbuzné původních Krotitelů duchů a bylo by to. 

Ne, že by samo o sobě bylo úplně špatné, pokud by například původní tým připravoval své mladé nástupce. Sice to není zrovna originální, ale fungovat by to mohlo, ovšem je otázkou, zda se z toho nestane uječená komedie s pubertálními fekálními vtípky. 

Doufejme, že Jasonův otec Ivan bude svému potomovkovi koukat přes rameno a jemně ho upozorní na to, když se vydá směrem, který by se příliš odklonil od odkazu kultovních jedničky a dvojky.

Kdy se dozvíme, zda bude tým čtyř pubescentů důstojnou náhradou za původní čtyřku, to není jasné, datum premiéry zatím není známo.

Zdroj: Twitter

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Krotitelé duchů 3: Nový tým budou údajně tvořit čtyři teenageři | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Nový tým budou údajně tvořit čtyři teenageři | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest