The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru

The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Můžete způsobit, že se do vás někdo zamiluje? Tenhle film tvrdí, že ano a už v traileru se pokusí o to, abyste se zamilovali vy do něj.

Romantické komedie jsou žánrem, ve kterém se málokdy urodí film, který je víc než jen pobavením pro romantické naivy, kteří si chtějí zkrátit nedělní odpoledne.

Ale jednou za čas se objeví povedený kousek. Příkladem může být třeba hitovka Hvězdy nám nepřály. Ta byla nejen dobře hodnocena, ale i úspěšná - utržila jen v kinech přes 307 milionů dolarů (při rozpočtu 12 milionů dolarů). 

A novinka The Sun is Also a Star, která se podobně jako Hvězdy nám nepřály inspirovala u knižního bestselleru (napsala jej Nicola Yoon) a staví do centra teenagery a životní trable, vypadá, že by také mohla slavit slušný úspěch.

Nabízí totiž ne úplně běžný námět. Příběh se zaměřuje na dívku jménem Natasha (Yara Shahidi), která nevěří v lásku a mladíka Daniela (Charles Melton), který je naopak velký romantik. Daniel se rozhodne, že přesvědčí Natashu o tom, že se dokáže zamilovat. 

To nezní originálně, ale zvratem je fakt, že v horizontu několika hodin bude Natasha zřejmě se svou rodinu deportována z USA.

Trailer ukazuje, že se samozřejmě dočkáme pár momentů, které z nás budou chtít vymáčknout emoce za každou cenu, ale také příjemného humoru a civilního herectví.

Zdá se tak, že nám tu vzniká film, ze kterého bude nadšená nejen cílovka, ale mohl by oslovit i diváky, kteří romance nijak zvlášť nevyhledávají

Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 27. 6. tohoto roku. Film zrežírovala Ry-Russo Young, která má za sebou Before I Fall - zdařilé dospívací drama, ve kterém Zoey Deutch zažívá ten samý den znovu a znovu. Scénář napsala Tracy Oliver, která stojí za komediálním hitem Girls Trip.

Galerie: 4

The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru | Fandíme filmu The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru | Fandíme filmu The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru | Fandíme filmu The Sun is Also a Star: Chystaná romance vás donutí, abyste si ji zamilovali v jediném traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest