Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život

Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koukněte na trailer další teenagerské romantické komedie, kde jde láska ruku v ruce s umíráním.

Snad mi odpustíte cynický titulek, ale musíte připustit, že z příběhů o umírajících či vážně nemocných teenagerech, kteří při svojí bezvýchodné situaci zároveň prožívají životní lásku, v posledních letech není vůbec málo. Všechno začalo spolu s Hvězdy nám nepřály, pak tu byly filmy jako Všechno, úplně všechno, Já, Earl a holka na umření, Teď a tady, Zůstaň se mnou a někdo z vás si určitě vzpomene na další podobnou záležitost. V zásadě to musí dopadnout tak, že se umírající díky nové lásce zázračně vzchopí nebo pozůstalý dostane po osudovém setkání konečně chuť do života.

S dobrým obsazením do ale pořád může být slušná podívaná a přesně tak působí i Then Came You (dříve Departures). Příběh o hypochondrovi, který pomáhá umírající holce odškrtat její bucket list, působí v traileru hodně předvídatelně, na druhou stranu je ústřední dvojka sympatická, má to šťávu, nechybí správně uštěpačné poznámky a vyumělkované situace, které k romantickým komediím patří. Maisie Williams a Asu Buttefielda doplňují Nina Dobrev, Sonya Walger, Tyler Hoechlin, Peyton List, Tituss Burgess, David Koechnes či Ken Jeong, takže i ve vedlejších rolích je o dobrou úroveň postaráno. Scenárista Fergal Rock a režisér Peter Hutchings jsou prakticky neznámí, ale to vlastně vůbec nevadí. Až se k nám snímek jednou dohrabe na VOD (na kino to zatím nevypadá), nejspíš někomu hezky zpříjemní dlouhý večer. V USA je premiéra naplánovaná na začátek února.

PS: Jestli na romantickou komedii s Asou Butterfieldem v roli nesmělého kluka máte chuť už teď, dejte si na Netflixu Sex Education, je to hodně povedená záležitost.

Galerie: 6

Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu Then Came You: Když děcka umíraj, je z toho vždycky láska. Na celý život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest