Army of the Dead: Zack Snyder chystá zombie heist

Army of the Dead: Zack Snyder chystá zombie heist | Fandíme filmu
Na Netflix míří velká loupež z Las Vegas zamořeného zombies.

Dalším filmem Zacka Snydera měla být adaptace románu Zdroj (Fountainhead), ale nakonec bude vše jinak. Jeho příštím projektem je Army od Dead. Akční horor se odehrává v době, kdy ve Spojených státech propukla zombie nákaza. Děj je situovaný do Las Vegas, kde protagonista dá dohromady skupinu žoldáků a společně se vydají do karanténní zóny, aby tam spáchali největší loupež v dějinách.

Snyder film chystá už od roku 2008 a chvíli to vypadalo, že to bude jeho další projekt po Třístovce. Snímek začal vznikat pro Warner, ten jej však odprodal Netflixu, který Snyderovi na natáčení dá 90 milionů dolarů. Snyder při té příležitosti neváhal a tak jako mimochodem si do Warneru (se kterým se naposledy dohadoval nad podobou komiksovek Batman v Superman či Justice League) rýpnul:

„Tentokrát mi vůbec nic nesvazuje ruce. Bude to nejhustší, nejvíc kulervoucí zombie freakshow, jakou kdy kdo viděl. Film bude sebeuvědomělý, ale nebude pomrkávat do kamery. Nikdy předtím jsem nedostal takhle velkou svobodu“.

Tak doufejme, že ta svoboda snímku prospěje. Snyder se zombie žánrem setkal už v roce 2004, kdy natočil Úsvit mrtvých, do dnešního dne stále ještě jeho nejlepší film. Tenkrát mohl těžit ze scénáře Jamese Gunna, v tomhle případě je pod snímkem podepsaný Joby Harold. Ten má na kontě polozapomenutý thriller Probuzení a podílel se na scénářích Na hraně zítřka, Krále Artuše: Legendy o meči a nového Robina Hooda. Vesměs tedy žádný výkvět. Snad si tentokrát vybral lepší chvilku.

Zdroje: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest