Venom: Ani Michelle Williams moc nechápe, co se ve filmu stalo

Venom: Ani Michelle Williams moc nechápe, co se ve filmu stalo | Fandíme filmu
Co všechno zatím víme o chystaném pokračování?

Venom má reputaci snímku, který míchá otřepané motivy komiksových filmů se zkratkovitým jednáním postav s pofidérní motivací a do toho všeho přisypává momenty a situace, které na první pohled působí naprosto vyšinutě. Samotná Michelle Williams, představitelka Anne, v aktuálním rozhovoru se smíchem přiznává, že sama vlastně ani pořádně neví, co se ve filmu děje. Herečka při tom v minulosti poměrně otevřeně přiznala, že se projektu upsala pro peníze. Reportéři se jí ptali, zda něco ví o připravované dvojce, na což herečka odvětila, že neví.

V jiném rozhovoru se novinář zeptal, zda se herečka objeví v pokračování a Williams se smíchem odhalila, že ať už ve filmu bude hrát nebo nebude, studio jí stejně musí zaplatit, takže je jen na Sony, jestli se jí rozhodne využít.

Zatím o pokračování víme to, že se kromě Williams má vrátit Tom Hardy v hlavní dvojroli a Woody Harrelson v roli záporáka Carnage. Scénář dvojky píše Kelly Marcel a režisér Ruben Fleischer bude nahrazený někým novým. S premiérou se počítá na říjen 2020.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest