Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti

Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kolik má film utržit za první víkend, další postava obsazena, na kolik filmů Hardy podepsal smlouvu, co režisér prozradil o záporácích a mnohem víc.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Říjnová premiéra Venoma se blíží. Podle dostupných odhadů je reálné, že snímek pokoří dosavadní rekord v návštěvnosti. Nejlepší říjnový víkend dosud držela Gravitace s 55 miliony za úvodní tři dny. U Venoma se předpokládá, že by částku měl překonat a dokonce by se mohl při svém startovním víkendu vyšplhat až na 85 milionů. Magazín Total Film s blížící se premiérou přinesl velké preview, tak se pojďme podívat, co všechno odhalil (přidáváme několik doplňujících informací také z dalších zdrojů).

Film je směsí hororu a komedie, což je tón, který si režisér Ruben Fleischer zkusil už u Zombielandu. Venom k dosažení svých cílů udělá cokoliv, nebojí se porušovat pravidla. Když příběh svléknete na kost, je to vlastně příběh Jekylla a Hydea, příběh dvou rozdílných osobností v jednom těle. Eddie parazita ve svém těle nechce, protože vesmírný symbiont je ten typ pana Hydea, který vám urve hlavu, jen aby si mohl pochutnat na vašem mozku. Zároveň však s sebou parazit přináší chuť zakázaného ovoce, protože vám dovolí dělat si naprosto cokoliv chcete. Strašidelnost zubatého zabijáka nicméně tak trochu podkopává směšný jazyk, který mu neustále bimbá z tlamy.

Inspirací pro Fleischera byly snímky jako Americký vlkodlak v Londýně (pro tělesný horor, násilí a agresi), Krotitelé duchů (pro mix hororu a komedie) nebo Policajt v Beverly Hills (pro svůj osmdesátkový feeling). Vedle toho se snaží tvůrci také hodně držet komiksů, hlavně série Lethal Protector. Není to padouch, není to hrdina. Je to antihrdina, mstitel. Ale hodně násilný antihrdina.

Podle nedávných informací bude snímek mládeži přístupný, protože v Sony stále ještě tajně doufají, že se jednoho krásného dne Venom potká se Spider-Manem. A to půjde jedině tehdy, pokud zůstane mládeži přístupný. Tvůrci nicméně podle svého vyjádření přístupnost při natáčení vůbec neřešili. Prostě chtěli snímek natočit co nejvěrněji komiksové předloze. To znamená, že se nijak neštítili scén, kde se kousají hlavy a jedí mozky a byli zvědaví, jak to celé nakonec dopadne. Podle Toma Hardyho je značka na jednu stranu od přírody násilná, ale zároveň je také plná humoru a napětí a je jasné, že studio chce oslovit co největší množství diváků.

Samotného Hardyho o Venomovi poučoval především jeho desetiletý syn, který postavu dobře zná a zbožňuje ji. Přímo Hardy před natáčením o Venomovi nic nevěděl, dokonce si myslel, že to je prostě Spider-Man v černém. Teprve po obsazení se s postavou blíže seznámil. Násilná povaha Venoma, která se liší od jiných komiksových postav, jej však zaujala a dříve připustil také to, že se mu zamlouvá, že Venom zkrátka a dobře „vypadá cool“. Z hereckého hlediska jej lákala především rozdvojená osobnost Venoma a možnost si s touhle rozdvojeností hrát, popřípadě vyloženě přehrávat, zkoušet, kam až se dá šílená postava posunout.

Zajímavostí je, že Hardy ve snímku hraje jen Eddieho Brocka a Venomův hlas. Ve scénách, ve kterých je na plátně Venom, zastupoval Hardyho vysoký náhradník v motion capture obleku, aby byla postava patřičně vysoká. Nebo alespoň to tvrdí Hardy. Některé produkce podobné situace řeší tak, že svému představiteli digitální postavy připevní na ramena dlouhou tyčku s balónkem a herečtí kolegové koukají právě na ten balonek, pokud mají předstírat, že se postavě koukají do obličeje.

Další kapitola »

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 13

Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest