Carrie bude jako Černá labuť

Carrie bude jako Černá labuť | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Remake slavného hororu se postupně poodhaluje. Máme pro vás i první fotky.

Už bezmála měsíc se v Torontu natáčí film Carrie, přičemž podrobnější informace o chystaném projektu najdete v příslušné sekci, já si neodpustím akorát drobné rýpnutí: režii dostala na starost Kimberly Peirce. Ano, žena. A ano, tohle je horor! Jsem sám, kdo má nad výsledkem pochybnosti?

Jednu z hlavních rolí obsadí mladá a nadějná Chloe Grace Moretz. V přiložené galerii si ji můžete prohlédnout pod hektolitry krve a vypadá sakra dobře. Další fotografie prezentuje Julianne Moore, která hraje Carrienu matku - náboženskou fanatičku, přičemž na rozdíl od De Palmova originálu z roku 1976 se Sissy Spacek, bude tato verze zaměřena především na vztah Carrie k matce „Margaret White je šílená matka, která má možná několik duševních problémů a její dcera je chudinka - otrok člověka, který je vážně duševně nemocný. Ale navzdory tomuto rozporu se snaží budovat fungující vztah matky a dcery. A toto se pokusíme prezentovat ve filmu, jak nejvíce to je možné.“ - řekla Julianne Moore pro Entertainment Weekly.

Samotná Moretz scénář přirovnala k Černé labuti (hitu předloňského roku) – opět především kvůli důrazu na vztah Carrie k matce a samotné atmosféře filmu, kdy si tvůrce lehce pohrává s divákem a ten nikdy neví, co ho v dalším momentě čeká. Ačkoliv od začátku dostával snímek razítko zbytečného remaku, dvě výborné herečky v ústředních rolích naznačují, že film nás může příjemně překvapit. O čemž se v USA přesvědčí již v březnu 2013. V galerii níže si můžete vedle fotek vychutnat i poster k filmu z letošního Comic-Conu.

Zdroje: Collider, EW

Galerie: 3

Carrie bude jako Černá labuť | Fandíme filmu Carrie bude jako Černá labuť | Fandíme filmu Carrie bude jako Černá labuť | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest