Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru

Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na internetu se rozhořela debata o tom, jak drahý byl hrdinův kostým a byla potvrzena účast dalších záporáků.

Shazam! přichází s novým teaser trailerem, který znovu upozorňuje, že stejně jako malý Billy Batson, se snímek chce především bavit. Protože když je vám tolik jako Billymu, je objevování hrdinských sil zábava, stejně jako možnost vypadat jako dospělý. Oddělení s alkoholem rázem není zapovězené a ještě zbude čas na hledání té nejlepší superhrdinské skrýše.

Vedle teaseru Shazam! v poslední době vzbudil rozruch především díky prohlášení kostymérky Leah Butler. Ta v rozhovoru pro Total Film řekla, že vyrobit jeden Shazamův! kostým stálo zhruba milion dolarů a takových kostýmů bylo deset. Představa, že jen kostýmy stály deset milionů dolarů samozřejmě rozproudila diskusi, kterou trochu zchladil režisér David F. Sandberg. Ten připustil, že přesnou částku nezná, ale snažil se vysvětlit, že výroba kostýmu nebyla levná proto, jak bylo potřeba zpočátku experimentovat, všechno neustále měnit, předělávat a upravovat, dokud se filmaři nedostali v průběhu natáčení k dokonale vypadající a dokonale použitelné formě kostýmu. Kostýmů navíc bylo potřeba několik pro herce Zacharyho Leviho a několik pro kaskadéry. Z odstupu tak celá situace působí dojmem, že vývoj kostýmu mohl přijít na milion dolarů, ale u náhradních kusů už se platily jen výrobní náklady, nikoliv znovu celý vývojový proces. I tak ale oblékat superhrdinu zjevně není levná záležitost. Snad ty prachy na plátně budou patřičně vidět.

Co dalšího Total Film odhalil? Tvůrci skrz něj především potvrdili zvěsti, které už nějakou dobu kolují online: Ve filmu se objeví Sedm smrtelných hříchů. To jsou nebezpeční démoni, které ve své jeskyni hlídá Čaroděj (Djimon Hounsou), od kterého Billy Batson získá své nadlidské síly. Démony můžete v jejich zkamenělé formě vidět v teaseru. V průběhu filmu by nicméně měli ožít a pustit se se Shazamem! do boje. Režisér Sandberg byl také dotázaný, zda máme očekávat nějaká superhrdinská camea. Na to režisér řekl, že vyloučeno není nic, avšak musíme se nechat překvapit. A když se magazín zeptal Zacharyho Leviho, zda se jednou potká s ostatními DC superhrdiny v nějakém příštím filmu, tak na to herec řekl jenom to, že na to znají odpověď jen jeho nadřízení.

Ale teď už slíbený teaser a dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky.

Všichni v sobě máme superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí vykřiknout jediné slovo – SHAZAM! – a mazaný čtrnáctiletý kluk z pěstounské rodiny se díky prastarému čaroději (Djimon Hounsou) mění v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Ve vyrýsovaném božském těle je stále duše malého kluka, a tak Shazam dělá přesně to, co by se superschopnostmi udělal každý teenager: Užije si spoustu zábavy. Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže metat blesky? Nebo snad přeskočit písemku? Shazam testuje meze svých sil s radostnou nezodpovědností dítěte. Avšak svoje síly se bude muset rychle naučit ovládat, aby se mohl postavit silám zla, kontrolovaným doktorem Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroje: SyFy, David F. Sandberg, CBM, SuperBroMovies, Revenge of the Fans

Galerie: 6

Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu Shazam!: Hrdina si chce koupit úkryt v novém teaser traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest