Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra

Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
A jak to vypadá s trailerem?

Shazam! se společně s probíhající fanouškovskou akcí CCXP pochlubil s novým plakátem. Byly tu zprávy, že během víkendu dostaneme také nový trailer, k tomu však nakonec zřejmě nedojde. Představitel hlavní role Zachary Levi spolu s uvedením plakátu na Instagram napsal, že trailer uvidíme v novém roce.

To by mohlo korespondovat se starší zprávou režiséra Davida F. Sandberga, který na Twitter před časem napsal, že při čekání na nový trailer máme být trpěliví, protože výroba triků trvá. Sandberg čerstvě také na svém twitteru zveřejnil několik parodických obrázků s Justice League a Steppenwolfem, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Níže pak můžete vidět Davidovo video, ve kterém proti sobě stojí Shazam! a Captain Marvel. Nebo chcete-li, Captain Marvel a Captain Marvel, protože superhrdina od DC se kdysi dávno jmenoval stejně, jako hrdinka od Marvelu, než došlo ke změně, aby čtenáři komiksů nebyli zmatení.

Všichni v sobě máme superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí vykřiknout jediné slovo – SHAZAM! – a mazaný čtrnáctiletý kluk z pěstounské rodiny se díky prastarému čaroději (Djimon Hounsou) mění v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Ve vyrýsovaném božském těle je stále duše malého kluka, a tak Shazam dělá přesně to, co by se superschopnostmi udělal každý teenager: Užije si spoustu zábavy. Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže metat blesky? Nebo snad přeskočit písemku? Shazam testuje meze svých sil s radostnou nezodpovědností dítěte. Avšak svoje síly se bude muset rychle naučit ovládat, aby se mohl postavit silám zla, kontrolovaným doktorem Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra | Fandíme filmu Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra | Fandíme filmu Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra | Fandíme filmu Shazam!: Nový plakát a srandičky od režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest