Mission: Impossible 7: Vrátí se mrtvé postavy?

Mission: Impossible 7: Vrátí se mrtvé postavy? | Fandíme filmu
Sám režisér McQuarrie k aktuálním zvěstem přidal svůj komentář.

Respektovaný The Hollywood Reporter se vrátil k příštím dvěma Mission: Impossible, které byly tenhle týden oficiálně oznámeny. THR ke zprávě přidal zajímavé doplnění: Podle zákulisních informací se proslýchá, že režisér a scenárista Christopher McQuarrie zvažuje, že by se prostřednictvím flashbacků vrátil k postavám, které v sérii hráli Alec Baldwin a Henry Cavill (obě postavy zemřely v M:I: Fallout).

Už sám Hollywood Reporter nicméně zdůrazňuje, že scénář filmu zatím nezačal vznikat a všechno se může změnit. A přimo McQuarrie tuhle variantu vyloženě nezavrhl, ale zároveň ve svém twitterovém komentáři vysvětlil, že i kdyby byla pravda, že něco takového zvažuje, tak to ještě nemusí nutně znamenat, že se to stane. Mission: Impossible vždycky točil tak, že si vybere směr, kterým se chce vydat a následně se nechá překvapit, kam jej cesta zavede. Podrobnější plán jeho Mission: Impossible nikdy neměla.

Ve spojitosti s Mission: Impossible 7 a 8 Hollywood Reporter nedávno také tvrdil, že jim dal McQuarrie přednost před několika DC projekty, které mu nabízelo studio Warner. K tomu McQuarrie řekl, že to není přesné, a že jediné, co platí je to, co sám řekl už v minulosti: O Green Lanternovi se skutečně kdysi s Warnerem nezávazně bavil, ale neměli stejný pohled na věc a diskuse nijak nepokračovaly. A pokud jde o Muže z oceli 2, tak o tom se bavil jen s Henrym Cavillem, s nikým ze studia. Pokud se kdekoliv doslechneme něco jiného, není to podle McQuarrieho pravda.

Ale zpátky k původní myšlence. Kdyby se nakonec Christopher přeci jen rozhodl do Mission: Impossible 7 nebo 8 zařadit postavu Henryho Cavilla, měli byste z kníratého návratu radost?

Zdroje: Collider, THR, THR II, Christopher McQuarrie,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest