Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie?

Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mission: Impossible - Fallout znamená pro sérii další trefu do černého a všichni se ptají, zda se šílený režisér ještě jednou vrátí.

Christopher McQuarrie natočil poslední dva díly Mission: Impossible. Jako vůbec první režisér v rámci série, kde do té doby platilo, že každé další pokračování točí někdo nový. Už předtím navíc upravoval scénář Mission: Impossible 4, takže je vlastně spoluzodpovědný za celou druhou polovinu série, tedy dobu, kdy značka nabrala ještě větší lesk, než kdykoliv předtím. Čtyřka i pětka krásně vydělaly, u šestky se odhaduje, že by se mohla stát vůbec prvním filmem Toma Cruise, který v pokladnách kin pokoří hranici utržených 700 milionů dolarů. McQuarrie se také ve větší či menší míře podílel na osmi z dvanácti filmů, které Cruise točil od té doby, co se oba poznali při natáčení Valkýry. Není tedy nijak překvapivé, že všechny zajímá, jestli se Christopher vrátí jako režisér a scenárista Mission: Impossible 7.

V rozhovoru pro Empire McQuarrie řekl, že při stříhání Mission: Impossible – Fallout mu střihač filmu Eddie Hamilton každý den říkal, že Mise 5-7 jsou jednoznačně trilogie, a že ji musí dokončit. Dokonce ani Solomon Lane (Sean Harris) pořád ještě nezemřel. Na to ale Christopher odvětí, že to je problém někoho jiného. Tom Cruise už se jej na sedmičku ptal, studio se jej ptalo, on sám měl pocit, že má nějaký zajímavý nápad. Jenže pak dorazily recenze a McQuarrie si okamžitě pomyslel: „Dejte pokoj“. Už po recenzích M:I5 mu bylo líto chudáka, co dostane na starost šestku a teď je to ještě horší. Recenze jsou podle McQuarrieho tak strašně hyperbolické, že pustit se do natáčení dalšího pokračování, by zkrátka byla až příliš velká výzva. A nejhorší na tom, že mu všichni říkají, že ani nepotřebuje scénář nebo přípravu, když to už dvakrát zvládl bez nich (to je samozřejmě trochu nadsázka, ale je pravda, že celé finále Rogue Nation se psalo za chodu a u Falloutu se přepisovala celá prostřední část filmu, po tom, co se Tom Cruise zranil při natáčení a byl na to čas).

Nicméně, po tom, co tohle všechno McQuarrie řekne dodává, že než o něčem takovém vůbec bude moci přemýšlet, tak se nejdřív musí pořádně prospat… Co vy na to? Chcete, aby McQuarrie natočil i další díl série? Nebo byste jej raději svěřili někomu novému?

A na závěr si můžete pustit masivní video o natáčení Falloutu:

Zdroj: Empire

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Vrátí se scenárista a režisér McQuarrie? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest