DC se daleko méně bude soustředit na provázání filmů

DC se daleko méně bude soustředit na provázání filmů | Fandíme filmu
Šéf Warneru o tom, co znamená úspěch Aquamana pro budoucnost DCEU.

Šéf Warneru Toby Emmerich pohovořil s Hollywood Reporterem na téma uplynulého roku a vyhlídek do budoucna. Redaktor se jej zeptal také na to, co znamená úspěch Aquamana pro budoucnost DC Universe. Připomínáme, že od Muže z oceli z roku 2013 jde o DC film, který je asi nejméně navázaný na ostatní snímky univerza. Tržby byly a jsou rekordní. Jen do dnešního dne Aquaman utržil v kinech 1,037 miliardy dolarů, což je víc, než jakýkoliv jiný DC film v dějinách kromě Temný rytíř povstal (ten bude překonaný v nejbližších dnech).

Emmerich více či méně potvrdil, že by studio v tomto kurzu i nadále prádo okračovalo. Emmerich má pocit, že DC konečně nabralo dobrý kurz. Je potřeba nekopírovat Marvel a hrát podle vlastních DC pravidel. Filmy se daleko méně budou zaobírat sdíleným univerzem a Warner se budou soustředit na každý snímek samostatně. Každý projekt je specifický rébus, který je třeba řešit specifickým způsobem. Emmerich také znovu zdůrazňuje starou mantru, kterou se Warner holedbal ještě před tím, než začal čachrovat v zákulisí Suicide Squad či Justice League: Režiséři jsou pro studio na prvním místě.

Uvidíme, jak nově nastolený kurz bude fungovat, je každopádně jasné, že kdyby i další filmy byly podobně úspěšné jako Aquaman, studio by se jistě nezlobilo.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest