Představitel Profesora X si není jistý, zda X-Meni můžou u Marvelu fungovat

Představitel Profesora X si není jistý, zda X-Meni můžou u Marvelu fungovat | Fandíme filmu
Proč James McAvoy nesdílí nadšení fanoušků?

V následujících týdnech maximálně měsících dojde k dlouho očekávanému sloučení Foxu a Disneyho. Tím pádem se značky Foxu, mezi které patří třeba X-Meni nebo Deadpool, vrátí Marvelu. A drtivá většina diváků je asi z představy toho, že jednou uvidíme třeba X-Meny po boku Avengerů nadšená. Ovšem, představitel vůdce X-Menů Profesora X herec James McAvoy si není úplně jistý, že to bude fungovat: 

„Nevím, jestli můžete X-Meny zasadit do světa Marvelu. Nejsem si jistý. Možná byste mohli? Svět Avengers se liší v tom, že v něm existuje jen pár superhrdinů. Není jich málo, ale poskládali byste maximálně pár fotbalových mužstev, jestli víte, jak to myslím. Zatímco ve světě X-Menů existují stovky tisíc nebo miliony potenciálních [superhrdinů], což má úplně jiný společenský rozměr.“

Na tom něco bude. Pokud jde o mutanty, tak v závislosti na různých komiksových sériích jsou jejich počty hodně vysoké (jestliže tedy zrovna nepřeskočí Scarlet Witch a nezbaví většinu mutantů jejich schopností, tak jako to udělala v sérii House of M), zatímco v aktuálním marvelovském filmovém universu není úplně málo supehrdinů, ale ve srovnání s mutanty je to jen zlomek jejich množství.

Ale upřímně řečeno si myslím, že fandům bude jedno, že se v jednom okamžiku navýší počet osob s nadlidskými schopnostmi v marvelovském filmovém universu o statisíce možná miliony, hlavní pro ně asi bude, že Thor metá blesky po nepřátelích společně se Storm...

Zatím není jasné, kdy marvelovské filmové universum vstřebá foxovské postavy, ale nepředpokládá se, že by v Avengers: Endgame, kteří mají premiéru naplánovanou na 25. dubna 2019, mohly mít některé postavy od Foxu cameo.

Zdroj: Yahoo!

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest