Pinocchio: Loutku s dlouhým nosem nemá kdo vést

Pinocchio: Loutku s dlouhým nosem nemá kdo vést | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Přípravy hraného Pinocchia se z ničeho nic výrazně komplikují.

Bylo, nebylo, společnost Disney chystala hranou verzi starého dobrého Pinocchia. Vedoucím představení měl být režisér Paul King (Paddington), ale ten se rozhodl od příběhu dřevěného panáčka odpojit. Stalo se to ještě během svátků. Informaci do světa před pár dny vypustil kameraman Seamus McGarvey (Anna Karenina, Avengersprostřednictvím podcastu Discussing Film.

Řekl, že King z filmu vycouval z rodinných důvodů a studio se snaží najít náhradu. Dále se zmínil, že je informován o zprávách nominujících do filmu Toma Hanksa (najdete v starší novince), ale v zásadě vše podstatné, na čem záleží, shrnul faktem, že během Vánoc byl film zrušen. V této chvíli vlastně běží pokusy o udržení projektu při životě. Kameraman netuší, jestli bude sám na Pinocchiovi pokračovat, až se najde náhrada na režisérský post.

K Hanksově účasti možno dodat, že stejně oficiálně potvrzena nebyla a zůstává zvěstí. Jestli se ale přípravy zaseknou na delší dobu, bude čím dál pravděpodobnější, že herec svůj zájem obrátí k nějakému jinému projektu. King a ani studio prozatím také nedodali oficiální prohlášení o rozvázání spolupráce, či dalším osudu filmu. V přiloženém videu si můžete poslechnout celý záznam rozhovoru s McGarveym, ve kterém rozebírá různé projekty, na kterých se účastnil.

Pinocchio

07.02.1940 | USA
Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Pinocchio: Loutku s dlouhým nosem nemá kdo vést | Fandíme filmu Pinocchio: Loutku s dlouhým nosem nemá kdo vést | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest