Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea

Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 4 obrázky
Hororový tvůrce si brousil zuby na upíří komiksovku.

Aquaman tento víkend doplul až k miliardovým tržbám (podrobnosti přineseme v našem pravidelném Box Office souhrnu), a tak si režisér James Wan upevnil pozici žádaného režiséra, který má všude dveře otevřené. Vždycky to ale tak jednoduché neměl. Po úvodním úspěchu Saw zažil několik let, kdy o jeho filmy diváci nejevili příliš velký zájem. Dalším jednoznačným úspěchem bylo až první V zajetí démonů, po kterém Hollywood opět zbystřil. Dokonce se mu podařilo dostat až na jednání s Marvelem.

James v nedávném rozhovoru vzpomíná, že studiu navrhl, jestli by náhodou nechtělo rebootovat Bladea, protože on sám je jeho velkým fanouškem. Wan už si nevybavuje, co přesně tenkrát chtěl s postavou provést, nicméně pro studio to zjevně nebylo dostatečně zajímavé, protože od té doby se se značkou nic nového nestalo.

Blade je v komiksech poloviční upír, který se věnuje likvidování upírů, kteří svoji žízeň po krvi ukájejí na lidských obětech. V letech 1998-2004 s ním vznikly tři celovečerní filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Pro Snipese je Blade životní role a od té doby se snaží k postavě vrátit, nicméně prozatím bez úspěchu. V roce 2006 vznikla také rychle zapomenutá televizní série. V roce 2011 Marvel potvrdil, že se práva na Bladea vrátila zpátky k němu. Vedle neurčitých zákulisních zvěstí se však nikdy neobjevily žádné oficiální zprávy o tom, že by studio s postavou chystalo nějaký film nebo seriál.

Vzhledem k úspěchům Aquamana to Jamese nejspíš dnes nijak netrápí.

Zdroj: Happy Sad Confused

Galerie: 5

Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu Režisér Aquamana James Wan chtěl natočit Bladea | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest