Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu

Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit dalších 16 obrázků
Kevin Feige mluví o Bladeovi, Man Thing a Moon Knightovi. Jaké mají postavy šance na celovečerní film a co říká šéf Marvelu na hororovou inspiraci.

Moon Knight je hrdina, který patří do ulic velkoměsta, operuje v noci, je milionář, má temnou povahu a trpí vnitřními démony. Když to hooodně zjednodušíme, je to zkrátka takový marvelovský odraz Batmana. Poprvé jsme o téhle postavě psali v roce 2016, kdy se o něm mluvilo jako o potenciálním seriálu pro Netflix. Teď byl šéf Marvelu Kevin Feige dotázaný, zda bychom se mohli dočkat Moon Knightova filmu.

Feige odpověděl, že mohli. Nedokáže říct, jestli to bude za pět, deset nebo patnáct let, ale rozhodně leží na hromadě námětů v oddělení vývojovém oddělení a v rámci studia se o postavě diskutuje. Feige byl v jiném rozhovoru dotázaný také na další temné postavy, na Bladea a na Man-Thing, a na to, jestli by rád připravil hororový Marvel film. Obě postavy má Kevin rád a s žánry by si chtěl pohrávat stejně, jako doposud – Ant-Man se inspiroval lupičskými filmy, Thor: Ragnarok byl plnokrevnou bláznivou komedií, Black Panther zase o dost zvážněl. Pod označením „horor“ si podle Feigeho můžeme představit hodně širokou škálu věcí, on osobně preferuje spíš filmy typu Poltergeist, než drasťáky jako Texaský masakr motorovou pilou.

Bladea asi není třeba příliš představovat, poloviční upír se specializuje na likvidování zlých upírů a vidět jsme jej mohli už ve třech celovečerních filmech, kde postavu ztvárnil Wesley Snipes. Jednu dobu mezi fanoušky koloval artwork, na kterém do role pasovali Johna Boyegu, nicméně herec ze Star Wars uvedl, že sice s Marvelem v minulosti o nějakém projektu jednal, ale Blade to nebyl a postavu hrát netouží.

 

Příspěvek sdílený Bosslogic (@bosslogic),

Man-Thing je humanoidní příšera z močálů. Jde o další nevydařený experiment se sérem supervojáka, které je zodpovědné za zrod Captaina Ameriky. Doktor Ted Sallis se snažil sérum zachránit před padouchy, na úprku zapadl do bažiny a sérum jej propojilo s magickým potenciálem místního mokřadu. Man-Thing je pouze částečně při vědomí, je to samotář a je to strážce místa známého jako Nexus of All Realities, což je portál, který propojuje celou řadou světů. Jestli tedy Marvel chce do budoucna rozšiřovat svoje pole působnosti, portál by mohl být jednou z cest. A pokud by studio nechtělo Man-Thingovi věnovat vlastní film, tak příchuť voodoo, močály a magické portály působí jako něco, co by mohlo docela dobře zapadat do příběhů Doctora Strange.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony. Loni režisér James Gunn zmínil, že kdyby měl na postavu čas, tak má nápad, jakým způsobem by se dala na plátno zpracovat.

Co vy na to? Chtěli byste od Marvelu vidět opravdu hodně temný film? Hororový film? A která ze tří postav vám přijde nejzajímavější? Dole v galerii si můžete všechny tři postavy prohlédnout.

Zdroje: ComicBook.coom, Screen Rant, Slashfilm

Blade

19.08.1998 | USA
Akční, Horor
Info o filmu

Galerie: 17

Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Blade, Moon Knight, Man-Thing a hororová budoucnost Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest