Blade 4: Wesley Snipes má rozpracované dva různé projekty

Blade 4: Wesley Snipes má rozpracované dva různé projekty | Fandíme filmu
New Line Cinema
Spatří však kterýkoliv z těch projektů někdy světlo světa?

Wesley Snipes poskytl rozhovor pro magazín Vice. Vznikl u příležitosti 20. výročí uvedení Bladea do kin, a tak nepřekvapí, že padla i otázka na případnou Bladeovu budoucnost. Snipes uvedl, že se v zákulisí hodně diskutuje, a že v současnosti je naštěstí po obdobných projektech hlad. Existují dva různé projekty (připravené zřejmě ze strany Wesleyho týmu), které podle Snipesova vyjádření „perfektně pasují do tohoto světa“...ať už to znamená cokoliv. Snipes se také domnívá, že oba projekty jsou tak dobré, že až je lidé uvidí, tak budou mít problém se rozhodnout, který se jim líbí víc. S Marvelem je jeho tým údajně v kontaktu už dva roky, nicméně Marvel má v plánu celou řadu projektů, takže je otázka, kdy by vlastně na dalšího Bladea přišla řada.

Nechtěl bych Wesleymu nijak křivdit, ale upřímně řečeno na mne jeho vyjádření působí jako takový ten klasický hollywoodský optimismus. Ano, Blade je pro mnoho diváků se Snipesem spjatý. Ale kolik těch diváků bylo? Ani jeden díl filmové trilogie není žádný megahit, a tak se nezdá, že by Snipese Marvel do budoucna nějak potřeboval. A kdykoliv se studiu vrátila zpátky do rukou značka, která byla do té doby zapůjčená někde jinde, okamžitě se přeobsazovalo. Hulk, Spider-Man, Daredevil, Punisher…žádná z postav si svého dosavadního představitele neponechala.

A jakých několik projektů má vlastně Snipes na mysli? Na filmovém plátně se Marvel prozatím temnějším snímkům vyhýbal. Potenciální prostor pro Bladea by tak asi byl na Netflixu, ale není zřejmé, zda tam v dohledné době bude chtít Marvel rozjíždět další seriály, když Disney plánuje příští rok spustit vlastní online službu. Možná by pro nějakého Bladea byl prostor právě tam? A další věc. Herec nijak nemládne. Je mu 56 let. Svěřil by mu Marvel hlavní roli, i kdyby se nějakým zázrakem rozhodl, že nebude postavu přeobsazovat? Tak že by Blade byl pouze ve vedlejší postavou a hlavní pozornost by se soustředila na Bladeovu dceru Fallon Grey?

A pak je tu ještě jedna možnost. Snipes by nemusel Bladeovi propůjčit podobu, ale pouze hlas. Každou chvíli v Marvelu vznikají nejrůznější animované seriály, příležitostně celovečerní animované hry anebo nejrůznější videohry. Wolverine a Deadpool si ve hrách rozhodně nebrali žádné servítky, jistě by tedy do obdobného konceptu dobře zapadal i zabiják upírů Blade.

Co vy na to? Mají Snipesovy nápady u Marvelu šanci na úspěch? Skutečně je studio zvažuje? Nebo jsou jen ke stárnoucí hvězdě slušní a úctyhodní? A chtěli byste Wesleyho jako Bladea v nějaké podobě ještě vidět?

Zdroj: Vice

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest