Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii

Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Thorova věrná spolubojovnice má dostat víc prostoru.

Marvel to s rozpínáním svého filmového univerza na službu Disney+ myslí opravdu vážně. Můžeme počítat s minisériemi o Lokim, Visionovi a Scarlet Witch a o Falconovi a Winter Soldierovi. Vedle toho se objevily nepotvrzené zvěsti o sérii s Hawkeyem, Nickem Furym nebo Rocket Racoonem a Grootem. A teď je tu další nepotvrzená zpráva.

Podle té se má vlastní minisérie dočkat také Lady Sif. Ta je členkou Thorovy družiny tzv. „válečnické trojky“ a na plátnech se objevila v Thorovi a Thorovi: Temném světě, kde byla platnou bojovnicí, ale také jsme mohli vidět, že zřejmě miluje Thora, i když její city nejsou opětované. V Thorovi: Ragnarok se postava neobjevila, protože představitelka role, Jamie Alexander, měla závazky u seriálu Blindspot. Zřejmě díky tomu unikla jisté smrti, protože ostatní členové válečnické trojky ve filmu prakticky bez povšimnutí zemřeli. Šéf Marvelu Kevin Feige následně potvrdil, že Sif je stále naživu, protože v době Helina řádění byla mimo Asgard, jen aby později režiséři Infinity War uvedli, že se rozpadla na prach během Thanosova lusknutí.

Pokud série opravdu vzniká, tak nevíme, do jakého časového období bude zařazena, nicméně v roli by se měla vrátit Jamie Alexander. Ta sice stále natáčení zmiňovaný Blindspot, ale sledovanost seriálu neustále klesá, takže je dost dobře možné, že letošní řada bude poslední. Pokud z jakéhokoliv důvodu zpráva budí pohybnosti, tak je to především kvůli tomu, že ostatní minisérie mají mít v čele více či méně hlavní postavy, zatímco Sif vždy hrála jen druhé housle a je otázka, zda si ji publikum vůbec vybavuje. Postava se dokonce dvakrát objevila v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., kam (s výjimkou Nicka Furyho) se z filmů vypravily skutečně jen druhořadé figury. Na druhou stranu se Marvel netají tím, že chce nadále posilovat svou nabídku ženských postav a tohle by mohla být jedna z cest.

Zdroj: Discussing Film

Galerie: 6

Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu Lady Sif: Další kandidát na Marvel minisérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest