Taika Waititi chce točit Thora 4 nebo Black Widow

Taika Waititi chce točit Thora 4 nebo Black Widow | Fandíme filmu
A jak to bylo s Lady Sif?

Režisér Taika Waititi propaguje Thora: Ragnarok a mimo jiného se jej novináři přeptali na to, jestli by chtěl s Marvelem spolupracovat i nadále. Odpověď byla kladná. Taikovi se se studiem spolupracovalo dobře, líbilo se mu, že podporuje jeho vizi. Lidé ze studia přinesli spoustu vlastních nápadů, ale zároveň mu nechali volnou ruku. Marvel je podle Taiky zkrátka hodně kolaborativní prostředí. Nejraději by režisér podle svých slov natočil dalšího Thora, protože si výborně sedl se štábem a herci. Napůl žertem pak dodal, že nemá rád žádné jiné postavy.

Neplatí to ale zřejmě přinejmenším o Black Widow, o které v jiném rozhovoru řekl, že by s ní rád provedl něco šíleného. Její příběh je hodně vážný a postava má temnou minulost. Proto by se chtěl Waititi pokusit najít veselou verzi jejího příběhu. Taika má rád příběhy outsiderů a bavilo by jej hledat k Black Widow cestičku. Respektovat původní látku, ale zároveň divákům přinést co nejvíc zábavy.

To je ostatně také to, proč Waititiho Marvel najal. Studio hledá nové hlasy, nové způsoby vyprávění. Práce s postavami, práce na scénáři, to je to, co chce filmu přinést. Práci s digitálními triky ochotně přenechá někomu jinému.

A perlička na závěr. Jak to tedy bylo s Lady Sif? Režisér potvrdil, že její představitelka Jamie Alexander byla v době natáčení zaneprázdněna natáčením seriálu Blindspot. A podle Kevina Feigeho, šéfa Marvelu, je výhodné, že jsme ji na plátně neviděli, protože tak alespoň nemusíme mít strach, že by byla potenciálně mrtvá a kdykoliv se může v případě zájmu vrátit.

A na závěr vtípek z Taikova Twitteru:

Zdroje: Collider, Radio Times, NY Times, io9

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest