Thor: Ragnarok: Hulk, Scurge, Lady Sif a režisér o filmu

Thor: Ragnarok: Hulk, Scurge, Lady Sif a režisér o filmu | Fandíme filmu
Herci a režisér promluvili o postavách a vlastním chystaném filmu. A kdo si před lety málem zahrál Odina namísto Anthonyho Hopkinse?

Nedávno byla zveřejněno oficiální obsazení snímku Thor: Ragnarok. V tiskové zprávě chyběla postava Lady Sif, se kterou se již dříve počítalo, avšak její představitelka Jamie Alexander na svém Twitteru vzkázala, že se v žádném případě nemusíme bát, že by chyběla.

Poprvé o filmu promluvil také Karl Urban, který dostal roli Skurge. Karl v rozhovoru uvedl, že scénář je napěchovaný akcí a skvělými postavami. Když zjistil, kdo ve filmu bude hrát, a že jej bude režírovat talentovaný „nováček“ Taika Waititi, chtěl se projektu zúčastnit. O roli zatím nesmí prozradit nic bližšího, ale ubezpečil fanoušky, že se jedná o fantastickou postavu, která má ve filmu úžasný příběh. Pokud Urban nepřehání, tak je to samozřejmě jedině dobře. Urban se také na svém Instagramu ukázal s komiksem Thora v ruce, ale po nahlédnutí to marvelovské databáze se nezdá, že by konkrétní číslo nějak mohlo souviset s dějem chystaného filmu, asi jde zkrátka o tematickou rekvizitu.

Když už byla řeč o režisérovi Taikovi Waititim, tak ten byl v nedávném rozhovoru pro změnu tázán na to, proč bude film točit zrovna on, když fanoušci povětšinou naprosto netuší, kdo vlastně je. Podle Waititiho jej studio najalo právě proto. I u řady předchozích filmů volba režisérů působila na první pohled naprosto nepochopitelně (seriáloví režiséři bratři Russoovi, režisér divných béček James Gunn) a vyplatila se. Podle Taiky jde o geniální tah. Takhle má studio jistotu, že neotřelý tvůrce vnese do filmu něco neotřelého. Jinak by se točilo pořád to samé dokola a to by byla jednoduše nuda. Pravda, najdou se tací, kteří budou tvrdit, že přesně to se u Marvelu už dávno děje...

Dále je tu několik slov Marka Ruffala, který už byl na film tázán mnohokrát. Herec opět zopakoval, že Thor: Ragnarok je taková "vesmírná buddy movie" s Brucem Bannerem a Thorem (Chris Hemsworth). A nemusíme se bát, že by tahle formulace znamenala, že se ve filmu vůbec neobjeví zelený obr. Hulka podle Ruffala uvidíme mnohem víc, bude „hulkovat“ a bude ještě hulkovitější a větší. Bude to zkrátka natřískané. Co se záporačky Hely týče, ta je nejhorší z nejhorších. Je zatraceně zlá a zabije nás všechny. Role Cate Blanchette je zkrátka šťavnatá.

A malá perlička na závěr: Mel Gibson kdysi před lety odmítl roli Odina v Thorovi. Alespoň to tvrdí v aktuálním rozhovoru. Nic bližšího neprozradil, nicméně dokážete si jej v roli představit místo Anthonyho Hopkinse? Přikládáme Karla Urbana v akci s mečem:

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: The Guardian, Jamie Alexander, Bmag, Karl Urban, IGN, ET Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest