Thor: Ragnarok: Epické šílenství v novém traileru

Thor: Ragnarok: Epické šílenství v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Taika Waititi spojil fantasy, komiksy, Strážce Galaxie a Flashe Gordona a dá nám lahůdkové šílenství. Comic-Con dál dává.

Filmových trailerů jsme letos v rámci Comic-Conu viděli tak málo, že by se daly spočítat na prstech nešikovného dřevorubce. Mluvit tak v tomhle případě o "nejlepším traileru conu" tak možná není nijak velká chvála, ale pravda je taková, že by Thor: Ragnarok strčil konkurenci do kapsy i v případě, kdyby trailerová nabídka byla podstatně širší. Protože takhle to má prosím pěkně vypadat. Trailer je strhující volenými záběry, střihem, hudbou, hláškami, prostě vším. I taková blbost jako stylizace dělících nápisů perfektně ladí se stylem zbytku upoutávky.

Marvel Thora v samostatných filmech dosud nikdy nevyprovokoval k absolutním výkonům, a tak nápaditý Taika Waititi dostal viditelně volnou ruku a směl si hrát. Všechno je tak výrazně odlehčené, z Chrise Hemswortha se daří dolovat jeho prokazatelný komediální talent a všichni ostatní jsou společně s ním na jedné lodi. Dobrá zábava přitom nijak nepodtrhává nohy dramatické stránce věci a když se armády Valkýr na létajících koních valí nebesy, vypadá to jako obraz z bájí a legend. Takhle se pracuje s božským, mytologickým hrdinou. Zároveň se ale ještě dramatické události nemusí brát smrtelně vážně. Třeba z Cate Blanchett je patrné, jak si roli záporačky užívá a nadsázka sálá z každého políčka, asi jako když si z fantastickými motivy pohrávaly v minulém století hardrockové kapely.

Marvel se zkrátka učí, jak popustit otěže a v rámci svojí formule sehnat co nejzajímavější filmaře a dát na jejich vizi. Letos to skvěle fungovalo u Guardians i Spider-Mana a zdá se, že u Thora by to mohlo vyjít také.

Thorův (Chris Hemsworth) svět se otřásá. Jeho prohnaný bratr Loki (Tom Hiddleston) vládne v Asgardu, na obzoru se objevila mocná Hela (Cate Blanchett), aby se trůnu zmocnila sama, a Thor je uvězněn na opačné straně vesmíru. Jestli se ze zajetí chce nějak dostat a zachránit svůj domov před hrozící destrukcí, musí se nejdříve probojovat skrz životu nebezpečný mimozemský turnaj a porazit tu svého bývalého spojence a přítele z Avengers…Neuvěřitelného Hulka (Mark Ruffalo)! Dále hrají Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režíroval Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Thor: Ragnarok: Epické šílenství v novém traileru | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Epické šílenství v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest