Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje

Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér 30 dní dlouhé noci připravil příběh o videohře, která začne stírat hranice mezi realitou a fikcí.

Antologická série Black Mirror čeká na svou 5. řadu. Ještě než se k ní ale dopracuje, zveřejní Netflix už zítra samostatný film Black Mirror: Bandersnatch. Zajímavé je na něm především to, že by se mělo jednat o dlouho slibovaný projekt ve stylu „vyber si své dobrodružství“, kdy sám divák bude rozhodovat o tom, jak se děj vyvine. K dispozici je celkem 312 minut materiálu, ze kterých si každý poskládá zhruba devadesátiminutový film podle svého gusta.

O ději víme nemnoho. Oficiální synopse říká, že „v roce 1984 mladý programátor začne pochybovat o realitě, zatímco se snaží adaptovat spletitý fantasy román do podoby videohry. Brzy na něj čeká naprosto šílená výzva. Tak vítejte zpět.“ Trailer ukazuje, že postavy skutečně vyvíjejí nějakou videohru. Hra Bandersnatch se objevila už v epizodě Black Mirror Playtest a termín jako takový pochází z Alenky v říši divů, tedy jednoho z nejznámějších příběhů o prolínání reality a fikce.

Režíroval David Slade, zodpovědný za 30 dní dlouhou noc, V pasti nebo epizody seriálů Hannibal, Američtí bohové popřípadě právě Black Mirror. V hlavních rolích vystupují Fionn Whitehead (Dunkerk), Will Poulter (Letopisy Narnie, Labyrint) a Asim Chaudhry (People Just Do Nothing).

Zdroje: Deadline, Korean Media Rating Board

Galerie: 5

Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu Black Mirror: Bandersnatch: Trailer na film, kde rozhodnete o vývoji děje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest