Bullet to the Head: Trailer - Sly školí mládež v zabíjení

Bullet to the Head: Trailer - Sly školí mládež v zabíjení | Fandíme filmu
Sly o několik generací mladšímu Sung Kangovi předvádí, že se záporáky se nediskutuje. Pusťte si stylový trailer.

V době, kdy v kinech po celém světě začíná řádit partička hvězdných žoldáků v Expendables 2, vychází první upoutávka na předpokládanou akční old-school hitovku Bullet to the Head se Sylvesterem Stallonem v hlavní roli. Snímek měl mít původně premiéru už dávno za sebou, jenže nakonec – možná kvůli nepovedenému střihu – byla premiéra odsunuta až na začátek příštího roku. Alespoň takovou informaci udává server IMDB, podle kterého si Stalloneho sólovka odbude premiéru v USA až 1. února, ač původní plán byl duben 2012. Zda to filmu prospěje, asi ukáže až čas, přičemž režisér Walter Hill popírá spekulace o neshodách s hlavní hvězdou, které podle drbů měly zdržení postprodukce zapříčinit. Hill je rutinér a má za sebou akční pecky jako Rudé horko nebo 48 hodin, nicméně je jasné, že Sly je sám zkušeným režisérem a je docela dobře možné, že se mu postprodukční práce ve střižně prostě nezamlouvaly.

Snímek Bullet to the Head by měl sledovat osudy neworleanského nájemného zabijáka Jimmyho Boba, který přišel při poslední akci o parťáka. Stejný osud potkal i mladého policistu Taylora Kwona v podání Sung Kanga, jenž na sebe upozornil v sérii Rychle a zběsile. Po zjištění, že za obě vraždy je zodpovědný stejný člověk, spojí tito dva síly k jeho dopadení, ačkoliv se tradičně pohybují na opačné straně barikády. Lákavě vypadá i obsazení hlavního záporáka, kterého si střihnul havajský obr Jason Momoa (Conan). V menších rolích se představí i Christian Slater, jenž už pouze trpce vzpomíná na doby, kdy byl obsazován do pecek typu Pravdivé romance nebo Operace: Zlomený šíp. Na kus řeči se zastaví i Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko z Lostu, Elitní zabijáci) a půvabná Sarah Shahi (seriál Na doživotí, Imigranti).

Trailer má svěží tempo, Stallone působí přirozeně a ve formě, což je určitě dobrá zpráva vzhledem k akčním scénám. Navíc funguje chemie mezi nesourodou hlavní dvojicí a Momoa vypadá jako záporák více než dobře. Sice to není Van Damme, ale závěrečná bitka by mohla být i tak podobně monstrózní, jako ta v Expendables 2. Posuďte sami:

 

Bullet to the Head: První trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest