The Dark Knight Rises: Co čekat od postavy Catwoman?

The Dark Knight Rises: Co čekat od postavy Catwoman? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jak bude vypadat její kostým? Uvnitř navíc další fotky z natáčení, mj. s Michaelem Cainem.

Dnes toho ohledně The Dark Knight Rises máme poměrně dost, takže hůrá na věc. Před pár dny jsme vám přinesli nové fotky z natáčení snímku a nyní v tomto trendu budeme pokračovat. Na place byl totiž spatřen také Michael Caine, tradičně formálně oblečený jako dvorný pomocník a sluha Bruce Waynea, Alfred. Fanoušci kromě toho zaznamenali na natáčení i přítomnost nového vozu hlavního hrdiny. Řeč ovšem není o Batmobilu, nýbrž o automobilu, který Wayne využívá normálně v civilu. Rozbité Lamborghini Murcielago z Temného rytíře v pokračování vystřídá neméně krásný model stejné automobilky - Aventador. Teď už každopádně můžeme přistoupit k zřejmě hlavnímu chodu dnešního dne, kterým je krátké povídání o kostýmu a postavě Catwoman.

Tu ztvární ve třetím Batmanovi Anne Hathaway, právě tato herečka přitom o své roli promluvila s magazínem Harper's Bazaar. Anne prozradila, že kvůli Catwoman musela většinu času v posledních týdnech cvičit, jednalo se prý o poměrně ostrý trénink spojený s nácvikem některých kaskadérských scén. Závěrečná hodinka a půl pak vždy patřila nácviku tanečních kreací. "Původně jsem měla za to, že pro roli musím být hlavně dostatečně hubená, teď už ale vím, že potřebuju i patřičnou sílu," dodala herečka. A aby toho nebylo málo, díky jednomu ze členů štábu nyní i víme, jak zhruba bude kostým Catwoman vypadat. Měl by spíše než předchozí filmy s Kočičí ženou připomínat verzi, která se objevuje v komiksech. Bude tedy vypadat taktičtěji a ne tolik sexy jako třeba v případě Michelle Pfeiffer nebo Halle Berry (fanoušci se prý ale nemají čeho obávat, Anne by měla být i tak hot). Kromě toho je jasné, že součástí kostýmu budou pro Catowan i tolik typické brýle. Snad se tedy první fotky objeví co nevidět.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

The Dark Knight Rises: Co čekat od postavy Catwoman? | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Co čekat od postavy Catwoman? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest