Kevin Hart se vzdal pod náporem kritiky moderování Oscarů 2019

Kevin Hart se vzdal pod náporem kritiky moderování Oscarů 2019 | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dohnaly ho jeho komentáře na adresu sexuálních menšin.

Je to jen pár dnů, co bylo oznámeno, že se moderování slavnostního předávání Oscarů 2019 ujme komik Kevin Hart. Ovšem, to už neplatí. Kevin se rozhodl, že pod náporem kritiky z pozice moderátora odstoupí. 

Důvodem, proč se ocitl v nelibosti fanoušků, jsou jeho předchozí komentáře na adresu LGBTQ (lesbické, gay, bisexuální, transexuální a queer) komunity, které se nesetkaly zrovna s pozitivní reakcí. Hart se tak rozhodl, že po vlně odporu, která se zvedla po oznámení, že se ujme moderování, přenechá post někomu jinému. Oznámil to na Twitteru:

"Rozhodl jsem se, že se vzdám moderování letošních Oscarů. Je to z toho důvodu, že nechci strhávat pozornost od noci, která by měla být oslavou mnoha talentovaných umělců. Upřímně se omlouvám LGBTQ komunitě za má necitlivá slova z mé minulosti. Je mi líto, že jsem ublížil lidem... Vyvíjím se a hodlám v tom pokračovat. Mým cílem je svádět lidi dohromady, ne nás rozdělovat. Mnoho lásky & uznání Akademii. Doufám, že se znovu setkáme."

Pokud jde o několik let staré komentáře na adresu sexuálních menšin, tak Hart například napsal to, že pokud by si jeho syn zkoušel hrát s panenkami, omlátí mu je o hlavu a řekne mu, ať s tím přestane, protože je to "teplý". V jiném statusu se zase objevil termín "oplácaný buzík". Jednoduše se na adresu LGBTQ lidí nevyjadřoval zrovna lichotivě. A to ho nyní dohnalo. 

V době, kdy světem Hollywoodu otřásá hnutí #MeToo a podobné kampatně je prostě něco takového nepřijatelné. Akademie tím pádem bude muset najít někoho jiného, kdo slavnostní večer, který se odehraje 24. února 2019 odmoderuje.

Pokud ale nutně potřebujete Kevina vidět, tak se podívejte třeba jeho novou komedii Night School.

Zdroj: Twitter

Galerie: 2

Kevin Hart se vzdal pod náporem kritiky moderování Oscarů 2019 | Fandíme filmu Kevin Hart se vzdal pod náporem kritiky moderování Oscarů 2019 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest