Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart

Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Rádi se u předávání cen pobavíte? Pak příští Oscary vás jistě svým moderátorem uspokojí.

V poslední době se toho hodně napsalo kolem nejprestižnějších filmových ocenění Oscarech. Pořadatelé bojují s čím dál tím menší sledovaností a snaží se proti tomu bojovat různými metodami, jako např. zkrácení ceremoniálu o celé tři hodiny. Důležitým prvkem celého večera je i člověk, který celým večerem provádí, jelikož na sebe často bere zodpovědnost za atmosféru celého večera. Poslední dva ročníky moderoval oblíbený moderátor a komik Jimmy Kimmel, který je známý především pro svoji late-night talkshow Jimmy Kimmel Live!, nicméně v minulosti už večerem provázeli různí herci či jiní moderátoři.

Kdo bude uvádět příští Oscary zatím nebylo známo, nicméně v rámci zvýšení sledovanosti bylo jasné, že se musí najít někdo s výrazným projevem, kdo dokáže diváky pobavit a zároveň vše provést seriózně a zajímavě. A nyní jsme se dozvěděli, že příští rok v únoru bude 91. ročníkem udílení nejprestižnější filmové ceny provádět Kevin Hart. Známý komik a herec, pro něhož se bude jednat o první uvádění Oscarů, to potvrdil na svém Instagramu a zároveň vše označil za „životní příležitost“. Jedinou zkušeností z moderování velké akce má Hart z roku 2016, kdy s Dwaynem Johnsonem uváděl MTV Awards.

Hart se tak stane teprve pátým afroameričanem v historii, který večerem bude provádět. Jeho komediální talent je jeho devizou, a tak můžeme odhadnout že večerem bude provázet příjemná humorná atmosféra, což by Akademii mohlo jen prospět. Nominace jsou zatím ještě daleko, nicméně oznámení moderátora nasvědčuje, že se vše již nezadržitelně blíží.

Zdroj: Kevin Hart

Galerie: 4

Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart | Fandíme filmu Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart | Fandíme filmu Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart | Fandíme filmu Oscary 2019 bude uvádět Kevin Hart | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest