Birds of Prey: Proč má film tak dlouhý název

Birds of Prey: Proč má film tak dlouhý název | Fandíme filmu
Prozradila to Margot Robbie.

Už delší dobu se ví, že společnosti Warner Bros. a DC chystají ženskou týmovku Birds of Prey, ve které uvidíme tým zlobivých holek v čele s Harley Quinn (Margot Robbie). 

A nedávno bylo prozrazeno, že oficiální název filmu bude překvapivě dlouhý a matoucí. Zní Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Není běžné, aby filmy měly tak těžce zapamatovalné jméno a fandové se začali ptát na to, co je důvodem pro takovou kanonádu slov. Teď to vysvětlila Margot Robbie:

"Není to příliš vážný film, takže jsme si mysleli, že by to název měl odrážet. Birds of Prey zní velmi vážně a pak prostě Harley tak nějak přidala její, 'Hej, já jsem v tom taky."

Tvrzení o tom, že se Birds of Prey nebudou brát příliš vážně je poměrně zvláštní s ohledem na to, že by měl mít přístupnost R, tedy do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby, nicméně navzájem se to nevylučuje. Deadpool také není zrovna vážný projekt, ale současně je plný násilí, sexuálních narážek a podobných skopičin. A podobně jako Deadpool, i Harley Quinn je postavou, která volá po hodně černém humoru v kombinaci s brutalitou.

Snad se to ale nepřežene a z filmu se nestane spíše parodie, než drsná komiksová podívaná s příměsí nadhledu. 

Dozvíme se to 7. února 2020.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary,Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Zdroj: ComingSoon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest