DC: Superman nebo Flash mají smůlu, přednost prý dostanou ženské hrdinky

DC: Superman nebo Flash mají smůlu, přednost prý dostanou ženské hrdinky | Fandíme filmu
Warner
Warner Bros. a DC se zřejmě chtějí vydat jiným směrem.

Situace filmového universa společností DC a Warner Bros. je dost matoucí. Přestože se mluví o slušném množstvím projektů, tak u mnoha z nich se často mění data premiéry i tvůrci. Muž z oceli 2 nebo Flash (chvíli známý jako Flashpoint) o tom vědí své. 

A nezdá se, že bychom se zmíněných dvou projektů měli v blízké budoucnosti dočkat. Podle článku serveru Deadline totiž Warner Bros. přehodnocuje svou strategii a zřejmě dostanou přednost tituly jako Supergirl, Batgirl a možná dokonce Zatanna (jedna z nejmocnějších kouzelnic od DC), zatímco projekty jako Flash nebo Muž z oceli 2 si budou muset počkat. 

Není to kdovíjakým překvapením, když se zamyslíme nad na neúspěchem Ligy spravedlnosti (Justice League) a naopak úspěchem Wonder Woman. Zdá se, že Hollywood i zbytek světa jsou připraveni na ženské sólovky.

Nicméně, druhý Muž z oceli je problematický už delší dobu, speciálně poté, co Zack Snyder více méně odešel od DC a se mluví o tom, že Henry Cavill v roli Supermana dál pokračovat nebude. Jason Momoa v nedávném rozhovoru uvedl, že by to pochopil. V pozdějším iterview se sice doplnil a prohlásil, že si myslí, že Henry v roli pokračovat bude, ale to je soukromý názor jednoho herce. A co se týče Flashe, tak s Ezrou Millerem se sice dál počítá, jenže se brzy vrhne na natáčení třetích Fantastických zvířat, takže v následujících měsících nebude k dispozici. 

Není tak šokující, že Warner Bros. bude věnovat pozornost jiným postavám, které mohou začít s čistým štítem a nejsou "zatíženy" neúspěchem Ligy spravedlnosti. 

U zmíněnách ženských sólovek není známo, kdy by se mohly začít natáčet (na Batgirl už se začalo pracovat, ale poté se režie vzdal Joss Whedon, se situace zkomplikovala), ale vypadá to, že Warner Bros. budou chtí, aby to bylo, co nejdříve. Rozhodně dříve, než v případě Supermana a možná i Flashe.

Zdroje: ET, Deadline

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest