Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC

Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Z Justice League byla vystřižena značná část Cyborgova příběhu, kdy dorazí Black Adam, co chce Henry Cavill v dalším Supermanovi a další DC střípky.
  1. Superman
  2. Black Adam
  3. Flash

Včera jsme se dozvěděli o přípravě scénáře s dalším superhrdinou od DC, konkrétně se Supergirl. Ale jak to vypadá se stávajícími hrdiny? Dočkáme se? Vyzobali jsme pro vás drobné zprávy z posledních dní a týdnů, abyste měli přehled.

Superman

Jestli se někdy dočkáme nějakého „Muže z oceli 2“ stále není jasné. Objevovaly se neurčité zprávy o tom, že by se Superman mohl objevovat jako jakýsi „Nick Fury“ světa DC, výše zmiňovaná zpráva zase hovořila o tom, že snímek se Supergirl může pomoci Supermana zasadit do nového kontextu. Jisté je ale zřejmě jen to, že Henry Cavill upřímně chce v roli pokračovat a aktivně lobuje za to, aby se další film se Supermanem v budoucnu točil.

Aktuálně při propagaci Mission: Impossible – Fallout Cavill zažertoval, že dalšího Supermana stoprocentně uvidíme mezi lety 2019 a 2045. V jiném rozhovoru Cavill zase zopakoval, že v příštím filmu se Supermanem by chtěl postavu ukázat skutečně jako jednoznačného hrdinu, optimistickou figuru a vzor. To, že Superman v závěru Muže z oceli zabil Zoda (nebo lépe řečeno to, jak jej to poznamenalo) jej podle Cavilla motivuje k tomu, aby už nikdy nezabil nikoho dalšího, aby našel řešení i ve zdánlivě neřešitelné situaci.

Laurence Fishburne v nedávném rozhovoru uvedl, že pokud ví, tak není smluvně vázán k dalšímu vystoupení v roli Perryho Whitea. Zároveň nemá jakékoliv informace o případných budoucích DC filmech, ve kterých by se Perry mohl vyskytovat. Zack Snyder jej původně chtěl znovu ukázat v Justice League, ale herec měl jiné povinnosti a kvůli pár vteřinám na plátně, které by v nabitém filmu dostal, svůj program nechtěl měnit.

Další kapitola »

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest