Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů

Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 167 obrázků
Oficiální zprávy, předchozí filmy, rozhovory, fotky z natáčení artworky, zákulisní zvěsti a teorie fanoušků - vše pohromadě.
  1. Vývoj
  2. Co nám o čtyřce říká Infinity War
  3. Co říkají tvůrci
  4. Co ukazují fotky
  5. Jak to všechno do sebe zapadá

Jak to všechno do sebe zapadá

Doteď jsme vám předkládali skutečnosti, které sice tu a tam mohou zavánět spoilery, ale jednotlivé tečky si musíte pospojovat sami a je jen na vás, jaký obrázek na vás z potenciálních indicií vykoukne. Teď už budeme vycházet z (nepotvrzených) popisů děje a fanouškovských teorií, takže potenciálně následují opravdu zásadní spoilery!

Je zjevné, že hrdinům půjde o to, aby zvrátili Thanosův čin. Předtím byl o krok napřed on, teď jsou na tahu oni. Nic nenasvědčuje tomu, že by Thanose zastiňoval nějaký větší padouch. Může se objevit nějaký vedlejší, ale stále to bude on, kdo bude usilovat o to, aby polovina živých bytostí zůstala nadále vymazaná.

Úvod filmu by měl poskočit o několik let kupředu (snad o pět). Nevíme, zda už Avengers budou pospolu, nebo se teprve budou dávat dohromady, ale jako pravděpodobnější zní ta druhá varianta. Tonymu by mohl trvat návrat z kosmu, Hawkeye zřejmě přišel o rodinu a livkiduje k Japonsku mafii (Black Widow je s ním), Ant-Man se potenciálně vrací z Kvantové říše. Kdy a jak se připojí Captain Marvel, zatím netušíme.

Kameny nekonečna jsou klíčovou součástí MCU od prvního Captaina Ameriky, potažmo od Thora, kde jsme poprvé na vlastní oči viděli rukavici nekonečna (i když podle Hely jen falešnou). Vše nasvědčuje tomu, že až se Avengers dají dohromady, tak se buď pokusí sestavit vlastní rukavici s kameny nebo se pokusí Thanosovi zabránit posbírat ty jeho. Každopádně vše směřuje k hrátkám s časem či paralelními dimenzemi.

Klíčem k cestování v čase/napříč dimenzemi by mohl být Ant-Man a Kvantová říše, v kombinaci s géniem Tonyho Starka, Bruce Bannera, popřípadě Shuri. Případné cestování v čase nabídne hned několik předností. Pro hrdiny samozřejmě v ideálním případě řešení problému, pro diváky chytlavý koncept, ještě jedno poslední setkání se známými postavami (třeba i mrtvými) a návrat k zajímavým momentům celé dosavadní série – takové „greatest hits“. Potenciál ke ždímání emocí? Rozhodně! Otázkou zůstává, co by takové cestování v čase/navštěvování paralelních realit udělalo s časoprostorem MCU. Bude právě tohle cesta k tomu, aby tvůrci vyřešili chyby minulosti a přivedli zcela nové postavy?

To ale předbíháme. Kam budou směřovat jednotlivé výlety Avengers? Minimálně výlet do New Yorku se zdá být jistý. Přeci jen, Avengers vědí, že tady seženou Tesseract (Kámen prostoru) a Lokiho žezlo (Kámen mysli), popřípadě i samotného Lokiho, který by mohl poskytnout další vědění. Pak je tu Aether (Kámen reality), se kterým přišla do kontaktu Jane Foster. Mohl by to být způsob, jak zpětně uzavřít její vztah s Thorem? Nebo se s Aetherem setkáme u Collectora? Na jeho zápraží se každopádně odehraje hon za Orbem, artefaktem ze Strážců Galaxie, ve kterém se ukrývá Kámen síly. Podle nepotvrzených zvěstí bychom se měli dočkat scény, ve které se Nebula ze současnosti popere o Kámen s Nebulou z minulosti. Což by rozhodně mohla být vizuálně zajímavá pasáž.

Pak je tu Oko Agamotovo, Kámen času. Víme, že v klidných dobách jej měli v držení čarodějové, kteří vyškolili doktora Strange. Ve filmu se má objevit Tilda Swinton a má mít společnou scénu s Markem Ruffalem. Má to být právě u příležitosti získávání Kamene? A pak je tu samozřejmě Kámen duše. U toho především očekáváme, zda bude třeba podstoupit stejnou oběť, jakou podstoupil Thanos. Zda bude muset někdo z Avengers obětovat život, aby jeho druzi získali finální Kámen. Také je otázkou, zda hrdinové ukradnou Thanosovu rukavici, vyrobí si vlastní, nechají Eitiriho (Peter Dinklage) vyrobit novou, anebo přeci jen zajdou pro tu v Odinově pokladnici.

Víme také o řadě dalších období a míst, které hrdinové navštíví. Co se bude dít ve čtyřicátých letech? Je důvod tam cestovat? Jde o nějaký omyl? Vzpomíná pouze Captain na hezké časy? Pak je tu scéna ze 70. let. Tam možná zapadá Starkův otec, který by se měl ve filmu ukázat, ale opět – jak to zapadá do struktury filmu? Stále přesně nevíme, co se točilo v katedrále v Durhamu, ale spekuluje se o tom, že se Thor podívá do pekla – přesněji řečeno do říše Hel, kde vládne Hela. Ta by údajně měla dát Thorovi k dispozici armádu nemrtvých bojovníků. Takové finále ala Pán prstenů? Proč ne!

Vedle toho jsou tu také scény z potenciální budoucnosti. Tonymu by se ve filmu mělo narodit dítě, což jen nadále zkomplikuje nejrůznější jeho dilemata. A dokonce se šušká, že Katherine Langford by ve filmu měla hrát jeho dospělou dceru. Nevíme, zda je o vizi nebo cestování v čase, ale opět by mohlo jít o silný moment. V závěru filmu by měla být davová scéna, kde se sejde ohromné množství hrdinů pospolu. Určitě by to mohla být bojová scéna a Marvel jistě něco takového bude chtít divákům dopřát. Avšak mluví se o tom, že se herci při natáčení té scény fyzicky potkali. Přitom je pravděpodobné, že bitva by se točila na segmenty, navíc často s dubléry. Dost možná se tedy dočkáme scény svatby či pohřbu.

Jak to nakonec bude s umíráním? Marvel vrátí k životu všechny postavy rozpadlé na prach. A k životu by se mohly vrátit úplně všechny postavy zabité v Infinity War. Jestli Thor skutečně půjde do Helu, mohl by tam vyzvednout Lokiho. Dostal svůj vlastní seriál, nějak by se vrátit měl. Heimdall asi mrtvý zůstane, Idris Elba se nikdy netvářil, že by byl z role nějak nadšený. Pak je tu Gamora. Sice nevíme, co bude se Strážci Galaxie 3, ale když se psal scénář Infinity War, ještě je chystal James Gunn a byli na cestě. Je těžké si představit, že by Gunnovi zabili jednu z „jeho“ postav mimo jeho vlastní trilogii. Navíc je Gamora pojivem celého týmu Strážců a jednou z mála ženských postav – pravděpodobně její duše zůstala v Kameni nekonečna a navrátí se. A Vision? Také má dostat vlastní seriál, tak můžeme čekat, že jej Shuri stačila zazálohovat na flashku.

Čí smrt naopak očekávat můžeme? Marvel nezabije nikoho, kdo s ním je ochotný nadále spolupracovat a z koho čouhá zisk. Doctor Strange, Spider-Man, Strážci Galaxie, Ant-Man, Black Panther a Captain Marvel dostanou další celovečerní filmy. Svoje vedlejší postavy budou jistě také potřebovat. Black Widow dostala po letech také vlastní film. Nick Fury, Maria Hill a Happy Hogan vystupují v příštím Spider-Manovi. Hulkův představitel Mark Ruffalo by údajně měl mít smlouvu ještě na jeden film. Loki, Vision, Wanda, Bucky a Falcon mají dostat vlastní seriály. U Hawkeye se to proslýchalo také. Pokud by seriál nedostal, asi by byl jedním z kandidátů – Je „zakládajícím“ členem Avengers, fanoušky by jeho smrt patřičně mrzela, je smrtelník bez brnění a je uvěřitelné, že pro znovuoživení rodiny by se byl ochotný obětovat.

U Thora to vypadalo, že Hemsworth má zájem pokračovat – jakékoliv vedlejší postavy se mu tak ještě budou hodit. Captainovy vedlejší postavy odcházejí do vlastního seriálu, na ráně jsou tak vedlejší postavy Iron Mana. Že by Marvel zabil matku Tonyho dětí, to nezní pravděpodobně. Obětuje se zmrzačený War Machine? Pro Tonyho jistě velká rána, takže emoce zaručeny, i kdyby Rhodes nechyběl tolik divákům. A pak jsou tu samozřejmě dvě jména největší. Stark a Rogers. Oba dva představitelé se tváří, že už by chtěli končit. U obou by byla smrt patřičně osudová, u obou by oběť dávala smysl. Nebo se Kapitán nezemře, ale vrátí se v čase za Peggy?

Touhle otázkou bychom mohli tenhle souhrn dostupných informací a spekulací uzavřít. V komentářích dejte vědět, kdo to schytá ve filmu podle vás a jestli máte jakékoliv vlastní postřehy a spekulace o tom, co by tajemstvím opředení Avengers 4 mohli nabídnout.

V galerii hledejte všechny fotky z natáčení a artworky, které jsme tu kdy k Avengers 4 měli.

« Předchozí kapitola

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 168

Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu Avengers 4: Co všechno už víme, aneb hromada spoilerů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest