Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off

Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Animovaný Spider-Manův svět se výrazně rozrůstá. Koukněte na nejnovější featurette. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Hollywood Reporter doplňuje, že scénář pokračování píše David Callaham. Nedávno se objevila zpráva, že Callaham chystá "Marvel film", tak možná byla řeč právě o animovaném Spider-Manovi. Ten sice není přímo od Marvel Studios, ale víte jak funguje tichá pošta...

Původní zpráva: Spider-Man: Paralelní světy si ještě ani neodbyl premiéru a už se chystá pokračování. Dle informací hlavních amerických zpravodajů byl jako režisér najatý Joaquim Dos Santos, známý především pro ceněný animovaný seriál Avatar: The Last Airbender a nového Voltrona. Žádný ze zpravodajů neuvádí, proč se nevrátí žádný ze tří režisérů, kteří natočili první film.

Vedle dvojky se nicméně chystá také spin-off s ženskými hrdinkami ze Spider-Manova světa. O režii se jedná s Lauren Montgomery, která taktéž pracovala na novém Voltronovi, ale také na Batmanovi: Rok jedna či na Superman/Batman: Apocalypse. Scénář píše Bek Smith, nicméně z toho, jak zpravodaje svoje články formulují, není zcela zřejmé, zda píše jen dámský spin-off nebo oba filmy. Bek zatím odvedla nejvíc scenáristické práce na seriálu Zoo.

Oba snímky opět produkují Amy Pascal a Avi Arad. V nějaké podobě by opět měli být zapojení Phil Lord a Chris Miller, kteří vymysleli námět Spider-Mana: Paralelní světy, produkovali jej a Phil byl spoluautorem scénáře.

Na závěr nejnovější featurette ke Spider-Manovi: Paralelním světům a v galerii najdete poslední plakáty.

Zdroje: Deadline, THR

Galerie: 6

Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Chystá se dvojka a dámský spin-off | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest