Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se

Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Měl pochopitelné obavy.

Už 22. listopadu bude mít premiéru druhý film ze série Creed. Na ten dohlédl Steven Caple Jr., který nahradil režiséra jedničky Ryana Cooglera.

Samozřejmě tak existovaly obavy, zda dokáže natočit film, který neudělá prvnímu filmu ostudu. A děsil se toho i sám Steven, který uvažoval o tom, že by nabídku na režii vůbec nepřijal:

"Byl jsem nadšený, ale současně jsem si říkal, 'Chlape, tahle série je tak dobrá. Nechci jí ublížit. Nechci riskovat s ohledem na to, jak krátký čas máme na natáčení. A nevím, zda mi dovolí být sebou samotným. Chci, aby byl můj hlas slyšet."

Jsou to pochopitelné otázky a pochyby. Série filmů Rocky/Creed patří k tomu nejlepšímu, co sportovní dramata nabízejí a času opravdu neměl Steven k dispozici zrovna velké množství, byly to necelé tři měsíce (pust postprodukce)

Ale soudě podle prvních recenzí to zvládl. Ne tak dobře, jako Coogler, ale většina recenzí hodnotí nadprůměrně a minimálně vznikl film, který nedělá prvnímu Creedovi ostudu. 

Kromě toho se Capleovi splnilo i jeho další přání a to, že bude mít relativně volnou ruku. On sám potvrdil, že Coogler (který tentokrát produkoval) a Stallone ho nikterak neomezovali. 

Stručně řečeno to Steven dal. Něco by se určitě vylepšit dalo, ale pokud vám Adonis Creed (Michael B. Jordan) chyběl, tak si jeho druhé dobrodružství pravděpodobně užijete.

Život Adonise Creeda se výrazně zkomplikoval. Vedle řešení osobních závazků trénuje na svůj příští velký zápas a při tom jej čeká životní výzva. Postaví se proti oponentovi s vazbou na minulost jeho rodiny, což očekávaný zápas v ringu jen vyhrotí. Rocky Balboa je po celou dobu s ním, Rocky a Adonis se bok po boku postaví svému společnému odkazu, budou přemýšlet o tom, za co vlastně stojí bojovat a uvědomí si, že nic není důležitější než rodina. Creed II se vrací k úplným základům. Je o znovuobjevení toho, co z vás dělá šampiona a připomínkou, že ať už se vydáte kamkoliv, minulosti neutečete.

V hlavních rolích hrají Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Wood Harris a Andre Ward. Scénář napsali společně Stallone a Cheo Hodari Coker, produkuje Ryan Coogler, režíruje Steven Caple Jr. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Zdroj: Vulture

Galerie: 9

Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu Creed II: Režisér málem odmítl na filmu pracovat, bál se | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest