Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka?

Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nový trailer už zítra, ochutnávka dnes. A proč se Dolph Lundgren nechtěl vrátit.

Zítra se Creed 2 představí v novém traileru, zatím pro vás máme plakát s křičícím Michaelem B. Jordanem (najdete jej dole v galerii, kde na vás čekají také nejnovější fotografie). Na záběru skoro vypadá, jako by naříkal nad smrtí svého otce. Tu sice nikdy nezažil, ale může jít o metaforu, kdo ví. Jordan říká, že mladý Adonis si je dost podobný s Viktorem, i když proti němu a jeho otci Ivanu Dragovi cítí nepřátelství (v Rockym IV Ivan zabil Adonisova otce Apolla). Creed 2 však není jen o pomstě, je o celé řadě dalších témat. Je o dozrávání, osobním růstu a důležitosti rodiny. Pokud tohle poselství zazní ve filmu tak silně, jak si filmaři přáli, tak bude podle Jordana Creed 2 výjimečný.

Nedávno se k filmu vyjádřil také Dolph Lundgren, představitel Ivana. Ten říká, že z počátku ve snímku vůbec nechtěl hrát. Nechtěl pošlapat odkaz ikonické postavy. Spoustu sportovců prý k Dragovi vzhlíží. Ale scénář byl opravdu dobrý, Dolph dostal příležitost ukázat druhou tvář svojí dávné postavy, ukázat ji jako zničeného, věčně zápolícího muže. Lundgren prý do role promítl kus sebe a z role se stala výtečná dramatická výzva, úžasné ohlédnutí za jeho vlastní kariérou.

Následuje potenciální spoiler!

A pozor, je tu ještě zpráva bulvárního magazínu Radar Online, podle které se máme dočkat i Creeda III, ve kterém by měl Rocky (Sylvester Stallone), Adonisův trenér a hlavní postava původní série, zemřít. Zatím jsme o Creedovi III neslyšeli, tak zprávu berte s rezervou, Radar Online není prověřený zdroj filmových zpráv.

Na závěr ochutnávka zítřejšího traileru:

Život Adonise Creeda se výrazně zkomplikoval. Vedle řešení osobních závazků trénuje na svůj příští velký zápas a při tom jej čeká životní výzva. Postaví se proti oponentovi s vazbou na minulost jeho rodiny, což očekávaný zápas v ringu jen vyhrotí. Rocky Balboa je po celou dobu s ním, Rocky a Adonis se bok po boku postaví svému společnému odkazu, budou přemýšlet o tom, za co vlastně stojí bojovat a uvědomí si, že nic není důležitější než rodina. Creed II se vrací k úplným základům. Je o znovuobjevení toho, co z vás dělá šampiona a připomínkou, že ať už se vydáte kamkoliv, minulosti neutečete.

V hlavních rolích hrají Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Wood Harris a Andre Ward. Scénář napsali společně Stallone a Cheo Hodari Coker, produkuje Ryan Coogler, režíruje Steven Caple Jr. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Zdroje: Toronto Sun, Radar Online, Look Mag

Creed

25.11.2015 | USA
Drama
Info o filmu

Galerie: 9

Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu Creed 2: Nový plakát je tu. Chystá se trojka? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest