Alien: Awakening - V dalším filmu se vrátíme na domovskou planetu vetřelců

Alien: Awakening - V dalším filmu se vrátíme na domovskou planetu vetřelců | Fandíme filmu
20th Century Fox
Tedy, pokud nějaký bude.

Prometheus příliš parády nenadělal. Fandové série Vetřelec k němu měli docela slušné množství výhrad. Doufalo se tak, že Vetřelec: Covenant napraví značce reputaci a vrátí se ke kořenům. Ale opět to podle recenzí nedopadlo úplně podle představ a ani tržby ve výši cca 241 milionů dolarů nejsou zrovna přesvědčivé. 

Nicméně duchovní otec série Ridley Scott stále počítá s pokračováním, které by se mělo jmenovat Alien: Awakening a scénář by měl napsat John Logan (stojí i za Vetřelec: Covenant). 

A podle magazínu Empire bychom se měli dočkat výletu na planetu (respektive planetoid) LV-426, ze které pocházejí neblaze proslulí xenomorfové. Empire uvedl:

"V Loganově scénáři bychom měli být svědky návratu Stvořitelů z Promethea, s tím, že přeživší tohoto druhu půjdou po vraždícím Davidovi. Pokud jde o lokace, tak Scott prohlásil 'Vlastně se vydáme na tuhle planetu.' Předpokládáme, že je řeč o LV-426."

Tenhle planetoid byl představen už v prvním Vetřelci a pokud bude schválen další film, vypadá to, že bychom se na něj měli znovu vydat. 

Popravdě ale pochybuji, že se v blízké budoucnosti dočkáme dalšího Vetřelce, protože se Covenant stěží zaplatil. Tím pádem se studio 20th Century Fox asi nepožene do dalšího dílu. Speciálně s ohledem na to, že Ridley v minulosti naznačil, že spíše než o další rozvíjení příběhu Vetřelců by chtěl věnovat pozornost Davidovi. A přestože je Michael skvělý herec, dá se předpokládat, že diváci mají spíše zájem o to, vidět na plátně ikonická monstra s kyselinou místo krve a ne pouze androidy, i když kvalitně zahrané.

Zdroj: Empire/HN Entertainment

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest