Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme

Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu podrobnosti o zápletce a postavách snímku, který uvidíme už letos na podzim
  1. Kapitola č.1
  2. Co v prequelovém filmu uvidíme

Minulý týden Taron Egerton mírně překvapil veřejnost tvrzením, že jeho postava Eggsyho bude v příštím Kingsman filmu chybět. V tuhle chvíli je přitom na 7. 11. 2019 oznámený snímek označovaný jako „Kingsman 3“. Zároveň Egerton řekl, že se v Kingsmanovi ještě v budoucnosti ukáže. Tak co nás tedy čeká?

Loni v červnu jsme se dozvěděli, že Matthew Vaughn chystá dva různé Kingsman filmy. Pokračování s Eggsym a Harrym (Colin Firth), a potom spin-off označovaný jako The Great Game, který se má odehrávat na začátku 20. století a pojednávat o začátcích slavné špionážní organizace. Tehdy se uvádělo, že oba filmy se budou točit v těsné návaznosti.

V srpnu přišla zpráva, podle které měla nejprve přijít trojka a nějakým způsobem nám postavy The Great Game (možná formou flashbacků?) představit před tím, než následně dostanou vlastní, plnohodnotný film.

V září bylo oznámeno datum premiéry, které si vzalo termín po odsunutém Bondovi 25, byl potvrzen režisér Matthew Vaughn a chystaný film byl označovaný jako Kingsman 3. Krátce na to přišla neoficiální zvěst, podle které v listopadu 2019 uvidíme film pro tuto chvíli označený jako „Kingsman: Bez názvu“, který bude třetím snímkem série, ale bude prequelem dosavadních dvou filmů.

Co si z toho můžeme přebrat? Začátkem příštího roku Vaugn začne točit prequelový spin-off o počátcích organizace Kingsman, který bude uvedený v listopadu 2019 do kin a setkáme se v něm výhradně s novými postavami. Nevíme, jak přesně bude snímek v kinech označený. Může být uvedený jako Kingsman 3, jako Kingsman: The Great Game, ale třeba také pod úplně jiným názvem. Nevíme, zda to takhle mělo být od začátku a na veřejnost se pouze dostaly nepřesné informace, anebo filmaři z jakéhokoliv důvodu plány změnili. A nevíme ani to, zda stále platí, že se hned po dokončení snímku začne točit další film s Eggsym – jisté je pouze to (alespoň podle Eggertonova vyjádření), že by se někdy v budoucnu točit měl.

I když „jisté“ je v tomhle případě ošidné slovo. Studio Fox přechází pod křídla Disneyho a nikdo přesně neví, co Disney s plány Foxu udělá.

Další kapitola »

Galerie: 2

Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest