Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz?

Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Vedle pokračování se chystá prequel z první světové války, do kterého byli dle posledních zpráv obsazeni dva představitelé hlavních rolí.

Britský insider Baz Bamigboy, který se obvykle specializuje na novinky ohledně agenta 007, přináší zprávy o konkurenční špiónské sérii, Kignsmanovi. Britský reportér uvádí, že Ralph Fiennes byl obsazen do hlavní role chystaného prequelového snímku, který bude pojednávat o začátcích celé špionážní organizace. Už v minulosti se hovořilo o tom, že by producenti Fiennese obsadit chtěli a nakonec se to tedy zjevně podařilo.

Snímek se má odehrávat během první světové války a zaměřit se na muže, který se stane Kingsmanem (Fiennes). Podle Bamigboye má ve fiktivním snímku figurovat skutečně existující regiment vévody Lancastera, ve kterém existovala hodnost kingsman, což byl zhruba ekvivalent vojína. Ve filmu si zahraje také Harris Dickinson (Trust), v blíže nespecifikované roli. V minulosti jsme se přitom dozvěděli, že jednou z hlavních postav filmu má být mladík jménem Conrad, „namyšlený a okouzlující syn britského vévody, který se snaží najít způsob, jak během první světové války sloužit zemi“. Můžeme spekulovat o tom, že Dickinson hraje právě tuhle postavu.

Potud je všechno celkem srozumitelné. Poněkud matoucí je zpráva v otázce plánování. Bamigboy uvádí, že projekt je v tuhle chvíli známý jako Kingsman: Untitled, je to třetí film série Kingsman, bude prequelem dosavadních dvou filmů, zrežíruje jej Matthew Vaughn, točit se začne zkraje roku 2019 a premiéra je stanovená na 8. listopadu 2019.

Jenže nedávno zveřejněná oficiální zpráva studia Fox tvrdila, že 8. listopadu 2019 bude uveden Kingsman 3, o kterém Vaughn separátně mluvil jako o snímku, který uzavře příběh Harryho a Eggsyho, dosavadních hlavních hrdinů série. Tak co se tedy vlastně točí?

Starší zprávy hovořily o tom, že se začátkem roku 2019 budou krátce po sobě točit dva Kingsman filmy: regulérní Kingsman 3 a snímek Kingsman: The Great Game, který zhruba odpovídá popisu, jenž najdete výše. Starší zpráva také mluvila o tom, že postavy The Great Game by měly být představené v Kingmanovi 3.

Co se tedy bude dít? Jisté je nejspíš to, že 8. 11. 2019 půjde do kin nějaký Kingsman film, a že začátkem roku 2019 se bude točit. Buď se natočí prequel, který vstoupí do kin ještě letos a Kingsmana 3 uvidíme později. Nebo vznikne trojka, kde se skutečně postavy Ralpha Fiennese a Harrise Dickinsona dočkají pouze krátkého představení. Popřípadě Vaughn opravdu hodlá v krátkém časovém horizontu natočit oba dva filmy a následně ve zběsilém sprintu jeden z nich dokončit pro listopadovou premiéru.

Taková varianta zní naprosto šíleně, ale kdo ví, třeba Vaughn tuší, že po převzetí studia Fox Disneym, ke kterému v roce 2019 dojde, bude se sérií Kingsman ámen, tak se snaží chopit příležitost za pačesy, dokud trvá. Ale to už je spekulace, v následujících měsících se s jistotou dozvíme, kolik a jakých filmů se vlastně bude na začátku příštího roku točit.

Zdroje: Baz Bamigboy, Daily Mail

Galerie: 5

Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu Kingsman: Natočí Vaughn hned dva další filmy naráz? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest