Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje

Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tuhle nemilou zprávu potvrdil sám herec.

Série filmů Kingsman patří ke svěžím komiksovkám, které se nebojí krve a černého (a často košilatějšího) humoru.

Oba dosavadní díly byly zábavné (i když druhý byl hodnocen o něco hůře) a především výdělečné, takže bylo nepřekvapivě potvrzeno, že se dočkáme trojky (plus dalších projektů z universa Kingsman, ale to už je jiná pohádka). 

Teď ale přišla hodně nemilá zpráva a to, že si ve třetích Kingsman nezahraje představitel Eggsyho Taron Egerton. Na druhou stranu, ačkoliv to není potěšující informace, úplně šokující není, protože film bude prequelem, tedy bude dějově předcházet první dva díly. Bude se odehrávat během první světové války a hlavní role se ujme Ralph Fiennes. Nicméně, někteří fandové doufali, že se Eggsy ukáže, například v potitulkové scéně.

Taron během propagačního turné ke své novince Robin Hood ale něco takového vyvrátil. I když dobrou zprávou je, že s Kingsmany rozhodně nekončí:

"Nevím, jak čerstvá je tahle informace a myslím si, že mám dovoleno to říct, ale nebudu v dalším filmu Kingsman. To neznamená, že už nikdy nebudu ve filmech Kingsman. Setkal jsem se s Matthewem (Matthew Vaughn, režisér Kingsmanů, pozn. redakce), pořád jsme spolu v tomhle byznysu, ale jeho další dobrodružství v tomto světě mě nezahrnuje."

Noví Kingsmani tedy budou oficiálně bez Eggsyho. Tak nezbývá než doufat, že i bez jeho účasti půjde o svižnou a údernou podívanou. Jisté podrobnosti o snímku už se objevily, ale zdůrazněme, že to bylo ještě v době, kdy nebylo tak docela jisté, zda čekáme klasické pokračování s Eggsym nebo prequel s jinými postavami.

Datum premiéry bylo stanoveno na 7. listopadu 2019.

Zdroj: Yahoo! Movies UK

Galerie: 5

Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu Kingsman 3: Zklamání, Taron Egerton si ve filmu nezahraje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest