Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme

Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu podrobnosti o zápletce a postavách snímku, který uvidíme už letos na podzim
  1. Kapitola č.1
  2. Co v prequelovém filmu uvidíme

Co v prequelovém filmu uvidíme

Děj spin-offu má být zasazený do období první světové války, kdy se máme seznámit s počátky organizace Kingsman. Zároveň film má být provázaný se skutečnými událostmi a postavami. Hlavní hrdina se jmenuje Conrad a měl by jej hrát Harris Dickinson. Conrad je nezletilý namyšlený syn britského vévody z Oxfordu, který je umanutý, že bude během války sloužit zemi. Vévodu Oxforda má hrát Ralph Fiennes a další prominentní postavou snad bude Conradova neústupná chůva Polly, která měla zásadní vliv na chlapcovu výchovu a nikdy se nebála vzdorovat samotnému vévodovi. Kolem role krouží Rachel Weisz.

Další výraznou postavou snímku má být Grigorij Jefimovič Rasputin, známá kontroverzní figura ruských dějin, která měla zásadní vliv na cara Mikuláše II. Studio by údajně do role rádo získalo Brada Pitta. Další postavou má být Gavrilo Princip, atentátník rakouskouherského císaře Františka Ferdinanda d'Este. Úspěšný útok, kterého se Princip účastnil, je považovaný za rozbušku první světové války a ve filmu rozhodně má být vykreslený jako událost, která do světové války zapojí Brity. Princip má ve filmu spolupracovat s „krutým a mstivým Shepherdem (zřejmě fiktivní postava), figurou ze stínů, která má být jednou z hlavních postav filmu.

Další známou postavou dějin je Margaretha Zelle, známá především jako Mata Hari. Před válkou se po nevydařeném manželství živila nějakou dobu jako tanečnice a během války využila příležitosti a stala se německou špionkou. Posléze se z ní stala dvojitá agentka, nicméně nakonec byla odhalena a popravena. Další historickou postavou snímku má být irský generál Horation Herbert Kitchener, přítel Conradova otce, který byl do roku 1916 válečným ministrem Británie. Právě on by mohl dát mladému hrdinovi příležitost, jak sloužit vlasti. V jeho blízkosti se vždy pohybuje Max Morton (zřejmě další fiktivní postava), vždy připravený pobočník, který není tím, čím se na první pohled zdá být.

To je zatím vše, o snímku víme. Uvidíme, jak si Vaughn se špionáží za dob první světové války poradí, když ji v X-Menech: První třídě zasadil do období studené války, fungovalo to skvěle. Jestli má natáčení skutečně začít po Novém roce, tak se snad už brzy dočkáme nějakých oficiálních informací.

Zdroj: THS

« Předchozí kapitola

Galerie: 2

Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu Kingsman: Zmatky kolem pokračování a co vlastně příště uvidíme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest