Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku

Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
K tomu pohled na Avengery v nových kostýmech a význam Kvantové říště pro budoucnost Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Fanoušci jsou přitom čím dál tím víc přesvědčení, že to bude už v Avengers 4. V posledních době je na Redditu hodně propíraná scéna z Thora: Temného světa, kde Asgardští doktoři monitorují Jane Foster. Zkoumají ji s pomocí zařízení, kterému říkají Soul Forge („Kovárna duší“). Zařízení slouží k přepravování molekulární energie z místa na místo, tu energii reprezentují oranžová světla a podle Jane Foster je Soul Forge vlastně generátor kvantového pole.

Z toho fandové usuzují, že duše živých tvorů odcházejí z našeho světa do Kvantové říše. Někteří mají dokonce pocit, že v momentě, kdy Thanos luskne prsty, je v závěru Ant-Mana a Wasp v Kvantové říši náhle vidět zvýšenou aktivitu oranžových světel. (Ta možná v Kvantové říši reprezentují „kvantovou energii“, kterou Janet Van Dyne použije k léčení Ghost – možná na vlastní oči vidíme jakýsi koloběh života – koloběh životní energie).

Oranžový Kámen duše z Thanosovy rukavice dokáže touhle energií nějak manipulovat, nicméně jestli jsou skutečně všechny „rozprášené“ živé bytosti přesunuté do Kvantové říše, tak třeba se je povede hrdinům opět nějak vrátit k životu. Jiné teorie mluví o tom, že Kvantová říše nebude ani tak souviset s dušemi, jako spíš s možností cestovat v čase. Tak či tak vše nasvědčuje tomu, že by měla být klíčem vítězství našich hrdinů.

A pak je tu ještě sada uniklých artworků s Avengery v bílých kostýmech, které se čerstvě objevily online. Mezi insidery už se objevili ti, kteří tvrdí, že jde o fake, ale stejně tak zastánci pravosti jednotlivých obrázků. Prohlédnout si je můžete dole v galerii. Na první pohled budí rozpaky. Sice připomínají kostýmy, které před časem unikly spolu s obalem připravované hračky, v některých detailech se však liší.

Obleky jsou vyvedené poměrně dobře, zato hlavy jsou v některých případech zapasované na těla dost křečovitě, je diskutabilní, zda sedí proporce a třeba v případě Black Widow je hlava snad někdy z dob prvních Avengers. Jistě, je možné, že prezentace má sloužit jen interně, pro ilustrační účely. Popřípadě by to nebylo poprvé, kdy Marvel na některém z doplňkových produktů používal nekvalitně vyvedené obrázky. Ale pochybnost o jejich pravosti to zkrátka a dobře budí. No a pak je tu otázka samotné funkčnosti a vnitřní logiky.

Dává smysl, aby měli Iron Man a Ant-Man oblek přes oblek? Jestli mají být obleky ochranné, proč nezahalují všechno? Dobře, helmy mohou být sundané, ale proč některým postavám koukají ven ruce/nohy/ocas? Tomu, že jsou artworky pravé, by údajně měly nasvědčovat starší fotky z natáčení. Jednak na nich mají hrdinové na rukou podobné "hodinky" a navíc mají hrdinové přes na kostýmech barevné tečky. Když měl Downey barevné tečky při natáčení Infinity War, bylo to ve scénách, kdy měl jeho Tonyho oblečení překrýt nanotechnologický oblek. Tak třeba ostatní hrdiny čeká něco obdobného. (Tečy na Robertově kostýmu můžete vidět zhruba v čase 1:20 - Downey je stále v civilu, jeho postava už v tu chvíli má na sobě digitální zbroj):

Každopádně koukněte do galerie a rozhodněte si sami, zda věříte v pravost artworků nebo ne. V galerii je vidět také screenshot něčeho, co vypadá jako velkoměsto ukryté v jakési bublině v Kvantové říši. A ještě se objevil screenshot něčeho, co by údajně měla být podoba War Machine pro Avengers 4.

Zdroje: Daniel R, Reddit, Reddit II, Joe Russo, Geekevreni, ComicBook.com,ComicBook.com II,

« Předchozí kapitola

Galerie: 13

Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu Avengers 4: Podle režiséra možná dostaneme nejdelší marvelovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest