Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny

Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na Avengers čekají noví nepřátelé a ještě větší hrozba. Další z herců má dotočeno.

Na internet unikl další artwork určený pro hračkářskou výrobu spojenou s Avengers 4. A jak můžete vidět na obrázku v galerii, hrdinové dostanou k dispozici týmové Avengers skafandry. A teď babo raď, k jakému vlastně budou sloužit účelu. Asi nebudou do vesmíru, protože Thor ve vesmíru přežívá – to už jsme si dříve ověřili. Hojně se spekuluje o tom, že nějakým způsobem souvisejí s Kvantovou říší – celá řada teorií počítá s tím, že právě Kvantová říše bude klíčem k nějaké formě časoprostorového cestování, které by hrdinům mohlo umožnit zachránit padlé druhy (a půlku bytostí ve vesmíru). Někteří se dokonce domnívají, že oblek je podobný tomu, který při cestě do Kvantové říše použil Hank Pym.

Vpravo dole můžete vidět, že kombinézu dostal také Captain America. Naopak se zdá, že Captain Marvel ji nemá. Je tak mocná, že si poradí i bez ní? Anebo není s týmem až tak úzce propojená? Žádná z vyobrazených postav nemá na hlavě helmu. Možná je to jenom kvůli tomu, že hrdinové s odhaleným obličejem na propagačních obrázcích působí lépe. Možná Avengers budou mít k dispozici technologii, která se bez helmy obejde. Anebo jsou zbroje určené k něčemu úplně jinému a neplní primárně ochrannou funkci? Slouží snad k boji? Na to prozatím nemáme odpovědi.

Zajímavé je také to, co se na obalu píše. Dozvídáme se, že Thor použije sekeru Stormbreaker v boji proti „novým nepřátelům“, a že Rocket se spojí s Avengers, aby střežil galaxii proti ještě větší hrozbou. Jistě, popisky z obalů hraček nejsou písmo svaté, ale pokud vezmeme obal za slovo, tak kdo by asi mohli být noví nepřátelé?

Jde tu čistě o nějaké další řadové Thanosovy poskoky? Nebo hrdiny čeká nový nepřítel (nepřátelé) vedle Thanose? Dokonce snad někdo mocnější než Thanos? To by mohla naznačovat zmínka o tom, že na hrdiny čeká „ještě větší hrozba“. Co přesně si pod tím máme představit? Nějakou konkrétní osobu? Ještě mocnějšího padoucha? Anebo snad nějaký děj nebo situaci? Mohlo Thanosovo lusknutí napáchat víc škody, než jsme tušili? Nerozpadá se celá realita na kusy? To jsou všechno zatím spekulace, ale alespoň vidíte, že i podobně nenápadný obal od hračky dokáže spolehlivě vyvolat zvědavost.

Jak to jinak vypadá s dokončováním Avengers 4? Podle insidera Daniela R se dotáčky blíží ke konci, tak můžeme tajně doufat, že Marvel nabídne třeba nějaký ten plakát, nebo jinou maličkost. Zatím pro vás máme v galerii alespoň screenshot z videa, které ze svého posledního dne natáčení nasdílela Karen Gillan. Ta sice evidentně v dotáčkách měla pauzy, ale i tak to vypadá, že byla jednou z hereček, které byly během natáčení nejvytíženější.

V galerii můžete vidět ještě další uniklý artwork, který by měl ukazovat novou verzi Iron Manovi zbroje. Teoreticky by se mohlo jednat o nějakou spodní vrstvu pod klasickým červeným pancéřováním, ale spíš se fanouškové v tomhle případě přiklánějí k názoru, že by mohlo jít o podvrh, popřípadě nějaký nepoužitý návrh.

Zdroje: Reddit, Reddit II, Reddit III, Karen Gillan, CBM,

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu Avengers 4: Nové kostýmy pro naše hrdiny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest