Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký vliv mají minisérie na Avengers 4, na další filmovou nabídku Marvelu, či na Netflix. Podrobný rozbor velkého kroku přehledně, na jednom místě.
  1. Kapitola č.1
  2. Spoilery pro Avengers 4
  3. Filmová skladba 4. fáze Marvel Cinematic Universe
  4. Osud Captaina Ameriky a dalších současných protagonistů
  5. Místo pro X-Meny
  6. Proč zrovna minisérie na streamovací službě
  7. Budoucnost Marvel seriálů
  8. Bude to konečně provázané?

Bude to konečně provázané?

Když Marvel seriály rozjížděl, sliboval nám skutečně provázaný vesmír. Skutek ale utek. Zpočátku se Agenti SHIELDu o provázanost alespoň snažili (i když to byl komplikovaný boj), ale velice rychle seriály jakoukoliv snahu o provázání vzdaly. Pouze se tu a tam něco z filmového světa zmíní a k tomu si seriály dávají pozor na to, aby filmům nijak zvlášť neprotiřečily. Seriály na filmový svět zatím neměly vliv žádný a celkově vzniká spousta paradoxů, jako když se v Iron Fistovi dějí paranormální věci a soused Doctor Strange nijak nezakročí nebo naopak, když na New York už po několikáté útočí mimozemšťané a zatímco Spider-Man okamžitě letí za svými kolegy do akce, Daredevil a spol. zájem neprojevují.

No a do toho vstoupí minisérie od Marvel Studios. S filmovými postavami, pod dohledem Kevina Feigeho. Zůstane u dosavadních seriálů vše při starém? Anebo ztratí na důležitosti ještě daleko víc? Disney by „staré“ seriály kupříkladu mohl nemilosrdně odříznout, tak jako to udělal s rozšířeným světem Star Wars, když koupil Lucasfilm a chtěl si vytvořit rozšířený svět vlastní. Samozřejmě stále také nevíme, zda se hrdinové odsunutí z filmů do minisérií budou moci na plátna vracet. Divákům minisérií by asi přišlo divné, kdyby ve velkých konfliktech chyběli, naopak čistě filmoví diváci by mohli být zmatení, kdyby se z ničeho nic objevily postavy, které několik let neviděli nebo je dokonce považovali za mrtvé. Tohle dost možná bude otázkou toho, jak úspěšná a rozšířená služba Disneyho streamovací bude. Pokud ji bude mít každá druhá domácnost, tak s prostupováním postav z filmů do kin by nemusel být až takový problém.

Zároveň, pokud Marvel Studios pracují na jedné či více minisériích, na které by měl Kevin Feige dohlížet stejně jako na dosavadní filmy, tak je docela uvěřitelné, že by v roce 2020 skutečně mohly do kin dorazit jen dva Marvel filmy.

Marvelovské minisérie toho zkrátka a dobře naznačují docela dost o tom, kam se bude v budoucnu posouvat celé studio, i když zároveň také přinášejí řadu otázek. Jak se budou objevovat odpovědi, budeme se o ně s vámi dělit.

« Předchozí kapitola

Galerie: 5

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest