Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký vliv mají minisérie na Avengers 4, na další filmovou nabídku Marvelu, či na Netflix. Podrobný rozbor velkého kroku přehledně, na jednom místě.
  1. Kapitola č.1
  2. Spoilery pro Avengers 4
  3. Filmová skladba 4. fáze Marvel Cinematic Universe
  4. Osud Captaina Ameriky a dalších současných protagonistů
  5. Místo pro X-Meny
  6. Proč zrovna minisérie na streamovací službě
  7. Budoucnost Marvel seriálů
  8. Bude to konečně provázané?

Spoilery pro Avengers 4

Přípravy minisérií potvrdily všechny přední hollywoodské zpravodaje, takže je opravdu můžeme vnímat jako reálné projekty, nejsou to žádné poloviční spekulace z blogů s pochybnou pověstí. Proč projekty neoznámil Marvel oficiálně? Mluví se o dvou důvodech: 1) Schovává si to na velkou oznamovací akci, která přijde až po premiéře Avengers 4. 2) Kvůli tomu, aby oznámení projektů nevyspoilerovalo Avengers 4. Když se totiž podíváte na na výběr postav, tak všechny z nich jsou v tuhle chvíli buď rozpadlé na prach nebo vyloženě mrtvé.

Ano, všichni hardcore fanoušci počítají definitivně s tím, že všechny postavy, které se rozpadly na prach, se opět vrátí. Ale co Loki a Vision? Jistě, můžeme spekulovat o tom, že Lokiho série bude prequel – Loki je přece na živu už stovky let. Jenže chtěli by diváci sledovat postavu Toma Hiddlestona v době, kdy to ještě nebyl neochotný antihrdina, ale pouze nevycválaný spratek, který akorát toužil po moci? U Visiona se pak vedou spekulace o tom, zda jej náhodou nestihla Shuri na poslední chvíli přeci jen nahrát do počítače (bylo by tedy možné jej uploadovat do nového těla), na druhou stranu je fakt, že o Visionovi není v dosavadních materiálech k Avengers 4 (pravda, není jich mnoho) zatím jediná zmínka, takže se nezdá, že by měl být nějakou zásadnější součástí filmu. Ano, i u něj by se mohlo jednat o prequel, avšak období, které společně s Wandou strávili mezi Civil War a Infinity War zrovna dlouhé není, takže těžko říct, zda by pro prequel byl prostor.

To vše tak vede k důležité otázce: Smažou hrdinové v Avengers 4 úplně všechno, co se stalo v Infinity War? Popřípadě vytvoří nějakou alternativní realitu? Tak či tak vznik seriálů naznačuje, že Avengers 4 skutečně všechno změní a dost možná zemře daleko méně postav, než by se dopředu mohlo zdát.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 5

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest