The Batman: Počkáme si na příští netopýří film?

The Batman: Počkáme si na příští netopýří film? | Fandíme filmu
Warner Bros.
K tomu poslední zvěsti o tom, co se dělo kolem Afflecka.

Batman, pravděpodobně nejpopulárnější superhrdina nakladatelství DC, dost možná nejpopulárnější superhrdina vůbec. Je pochopitelné, že informační ticho, které panuje kolem připravovaného snímku The Batman, fanoušky víc a víc napíná a jakákoliv sebemenší zmínka automaticky přitahuje pozornost, i když se jedná o nekonkrétní zvěsti.

Co se kolem The Batmana šušká aktuálně? Nic moc radostného – konkrétně to, že si dost možná na snímek nějaký ten pátek počkáme. Přípravy nikam nespěchají, pro studio je údajně na prvním místě kvalita a i kdyby všechno běželo jako po drátkách, nejdřív film uvidíme v roce 2021. Je ale také docela dobře možné, že jej uvidíme ještě později.

To vlastně není nic překvapivého, pokud vezmeme v potaz, že by se podle posledních zpráv film mohl začít točit snad někdy v průběhu příštího roku. V současné době údajně snímek ani není pro studio prioritou. Na pořadu dne jsou vedle dokončování Aquamana, Shazama!, Wonder Woman 1984 a Jokera především Birds of Prey a The Flash. V současnosti to vypadá, že příští rok uvidíme Shazama! a Jokera, v roce 2020 Birds of Prey a Wonder Woman 1984. Pak by tedy přišel čas The Flashe, který by si rok 2021 mohl rozdělit s The Batmanem. Ale třeba bude dřív dokončený nějaký úplně jiný projekt a Netopýr opravdu dorazí ještě později.

Zatím nejdelší pauzu postava zažila mezi Batmanem a Robinem (1997) a Batman začíná (2005) – celkem osm let. Mezi Nolanovou trilogií a Batman v Superman už byly jen čtyři roky. A mezi Snyderovou verzí (naposledy Justice League – 2017) a tou příští tedy budou opět minimálně čtyři.

I když, bude to skutečně nová verze? Podle nepotvrzených zvěstí měla někdy v relativně nedávné době proběhnout jednání o tom, zda by přeci jen nový snímek nemohl být rámovaný vyprávěním staršího Batmana v podání Bena Afflecka, který by vzpomínal na svoje dobrodružství z mládí. Nakonec prý ale všichni dohodli na tom, že se měl nový snímek plně soustředit na mladšího Batmana a na Afflecka by se neměl nijak ohlížet.

Co říkáte? Líbilo by se vám, kdyby Affleck obdobným způsobem předal pochodeň? Anebo bude lepší udělat za Benovou érou tlustou čáru? A chcete příštího Batmana vidět co nejdřív nebo máte pocit, že pauza by klasickému hrdinovi mohla prospět?

Zdroj: Revenge of the Fans

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest