World War Z: Přepisování scénáře nebere konce

World War Z: Přepisování scénáře nebere konce | Fandíme filmu
Apokalyptický zombie film se brání svému dokončení zuby nehty.

Vznik zombie hororu World War Z doprovází velké množství nepříjemných komplikací, o kterých jste si mohli přečíst už v našem předešlém článku. V něm se také zmiňujeme o tom, že byl přivolán scénárista Damon Lindelof, aby přepsal závěrečnou část filmu. To ale prý nakonec není tak úplně pravda.

Lindelof totiž údajně přišel jen s nápadem na nový konec, na jeho sepsání neměl čas a o samotný přepis se stará jeho scénáristický kolega ze Ztracených Drew Goddard. Podle jeho vlastních slov byl přizván, aby přinesl do projektu nové nápady a napsal scény, které by filmu mohly pomoct. Vyjádřil se také v tom smyslu, že to v Hollywoodu není nic zas tak zvláštního a nechápe, proč se okolo toho v případě World War Z dělá takové halo.

Goddard se kromě zmíněného seriálu podílel i na scénářích k filmům Monstrum a The Cabin in the Woods, přičemž druhý z nich zároveň i režíroval.  I v současné době je velice vytížený muž (dokončil práce na novém sci-fi Stevena Spielberga s názvem Robopocalypse a nyní píše nový film sám pro sebe) a nemusí tak být zdaleka posledním scénáristou, který na adaptaci post-apokalyptického románu Maxe Brookse zanechá své otisky prstů. Dokud nebude nový a pro studio uspokojivý konec na papíře, nezačnou ani přetáčky. A nám nezbývá než doufat, že to bude co nejdřív.

Zdroje: Deadline, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest