Expendables 4: Vrátí se Van Damme?

Expendables 4: Vrátí se Van Damme? | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení začne zkraje příštího roku. Kdo všechno by se měl vrátit?

Natáčení Expendables 4 má začít zkraje příštího roku, až Sylvester Stallone dokončí Ramba 5. Francouzský server Eklecty-City.fr tvrdí, že se ve filmu vrátí Stallone, Jason Statham, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren a Arnold Schwarzenegger, i když není zřejmé, zda server vychází z nějakého interního zdroje anebo jde o pouhou dedukci. Podobně můžeme věřit tvrzení, že snímek bude opět mládeži nepřístupný. Zní to logicky, Stallone v minulosti mluvil o tom, že by to tak bylo správné, ale jestli má Eklecty-City nějaké potvrzení přímo z produkce, to není patrné. Daleko nejzajímavější je tak odkaz na konkurenční server Films Actu.

Ten se v rozhovoru s Jean-Claudem Van Dammem herce zeptal, co je pravdy na zvěstech o tom, že se v Expendables 4 vrátí jako záporák. Herec řekl, že zvěsti tu skutečně jsou a dodal: „Dvojčata? Uvidíme. Dobře se bavíme“. Opět se můžeme nedůvěřivě ptát, jestli tu skutečně byly nějaké zvěsti, anebo šlo spíš o zbožná přání fanoušků, které Van Damme jako záporák bavil. A nejrůznější dvojčata mrtvých postav nejsou v akčních béčkách nijak neslýchanou záležitostí. Teď je jen otázka, zda Van Damme při rozhovoru pouze škádlil fanoušky, anebo skutečně mluvil s někým z produkce o tom, že by se vrátil jako dvojče Jeana Villaina, záporáka Expendables 2. Co vy na to? Chtěli byste vidět ještě jeden souboj Sly vs. JCVD?

Zdroje: Eklecty-City, Films Actu

Galerie: 3

Expendables 4: Vrátí se Van Damme? | Fandíme filmu Expendables 4: Vrátí se Van Damme? | Fandíme filmu Expendables 4: Vrátí se Van Damme? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest