Expendables 2: Hromada upoutávek

Expendables 2: Hromada upoutávek | Fandíme filmu
Sesbírali jsme pro vás ty nejlepší videa z Expendables 2. Které má nejraději Arnold Schwarzenegger? AKTUALIZOVÁNO o nový plakát.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme nový plakát.

Návrat Barneyho Rosse (Sylvester Stallone) a jeho parťáků se kvapem blíží, tudíž propagační a reklamní práce jsou v plném proudu. Nedávno jsme mohli zhlédnout tři nové TV Spoty, přičemž hlavně ten první stojí opravdu za to, protože je  napěchovaný akcí a hláškami, jež vás velmi pravděpodobně dostanou do kolen. Hlavně Arnold Schwarzenegger hlásí jako v dobách své největší slávy. Zpravidla sice jde pouze o odlišnou skladbu již viděných záběrů, ale tu a tam se z připravované akční pecky objeví i nějaké nové úryvky. Natěšenost fanoušků dobře ilustruje i fan-made trailer, který se tvůrcům docela dost vydařil a nemusela by se za něj stydět dokonce ani některá hollywoodská studia (dokonce i sám Arnold Schwarzenegger si trailer na svém twitteru pochvaloval).

Zatím to tedy vypadá, že angažování Simona Westa (Con Air, Mechanik zabiják) jako režiséra bylo krokem správným směrem. Současně se roztrhnul pytel s rozhovory, kde o snímku a průběhu natáčení hovoří všichni důležití aktéři. Opakuje se v nich, jak bylo natáčení zábavné, jací jsou všichni zúčastnění profesionálové a nikdo nezapomene připomenout, že nás čeká opravdová bomba, proti které byla jednička pouze slabým odvarem. Server IGN také přišel se zprávou, že se chystá videoherní adaptace Expendables 2.

V neposlední řadě neustávají spekulace ohledně eventuální trojky. Stallone se v drtivé většině případů vyjadřuje ve smyslu, že momentálně je na pořadu dne dvojka a další pokračování série bude závislé na jejím úspěchu. To zní jako velmi střízlivé hodnocení situace, avšak dle humbuku kolem partičky postarších akčních hrdinů lze vcelku s klidem předpovídat, že úspěch – i ten kasovní – se zřejmě dostaví. Ostatně server Expendables Premiere už na svých stránkách uvádí některé nepotvrzené spekulace. Berte tyto informace s velkou rezervou, ale není na škodu mrknout se na ně blíže:

Další pokračování by se mohlo natáčet v Rumunsku a děj by se mohl točit kolem pašování zbraní z postkomunistických zemí. Tento silně neoriginální nápad je údajně z hlavy Stevena Seagala, jenž má s natáčením v zemích bývalého Sovětského svazu bohaté zkušenosti. Tato zpráva logicky potvrzuje starší zjištění, že by se Seagal mohl ve trojce objevit. Také by se prý mohla zapojit Hollywoodem nedávno objevená Gina Carano (Zkrat, Rychle a zběsile 6), o které se uvažovalo už v souvislosti s dvojkou, ovšem role spadla nakonec do klína rodačce z Číny Nan Yu. Přirozeně jsou neustále zmiňována i jména dalších možných postradatelných, přičemž nejčastěji slýcháme návrhy jako Nicolas Cage, Wesley Snipes (momentálně ve vězení za daňové úniky) nebo Antonio Banderas, jenž kvůli časovému vytížení musel odmítnout účast ve dvojce. Jak jsem už ale uvedl, zatím se jedná pouze a jen o čiré spekulace či zbožná přání.

 

Expendables 2: Hromada videí

 

Zdroje: Yahoo, Expendables Premiere, EX 2 Blog

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest