The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru

The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Clint Eastwood se vydává za hranici zákona, ale trailer se nás pokouší přesvědčit, že i tak mu máme fandit.

První trailer představuje filmovou novinku The Mule, kde se Clint Eastwood po dlouhé době vrací nejen jako režisér, ale také jako herec. V příběhu na motivy skutečných událostí ztvárnil Earla Stonea, osamělého osmdesátníka, který je na mizině a hrozí mu zavření jeho firmy. V tom dostane zdánlivě jednoduchou nabídku, prostě převézt auto z místa na místo. V tu chvíli netuší, že na palubě převáží narkotika pro mexický kartel.

Ale jde mu to dobře. Dokonce tak dobře, že se jeho příští zásilka násobně zvětší. Přísnějším okem ho sleduje nejen mafie, ale dostane se i do hledáčku DEA a agenta Colina Batese (Bradley Cooper). Earlovy finanční problémy jsou možná pryč, nicméně, nicméně jej začnou tížit jeho životní chyby a začíná pochybovat o tom, že je dokáže napravit dřív, než si na něj došlápnou mafie, či vládní agenti.

Trailer slibuje Eastwoodovu klasiku - hutné osobní drama na pozadí zjitřených událostí. Klíčovými tématy jsou sebereflexe, bilancování a stárnutí, na napínavosti bude dodávat kriminální zápletka. V upoutávce to vypadá, že je snímek vedený jistou rukou, otázkou zůstává, zda bude dostatečně napínavý, dostatečně originální, popřípadě zda bude Eastwoodova postava dostatečně sympatická. Obsazení filmu je parádní (vedle Clinta v hlavních rolích hrají Bradley Cooper, Dianne Wiest, Taissa Farmiga, Michael Peña nebo Laurence Fishburne), takže po téhle stránce by neměl být žádný problém. Na Slovensku je premiéra naplánovaná na 10. 1. 2019, tak snad se co nejdřív dočkáme také českého oznámení.

Galerie: 5

The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu The Mule: Clint Eastwood je ještě jednou za drsňáka v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest