Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce

Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Proč o Strážce Cooper nestojí? A byl by pro ně vůbec ten pravý?

Stará známá písnička: Strážci Galaxie 3 přišli o svého režiséra, hledá se náhrada. Před časem se Taika Waititi sešel s Marvelem a okamžitě se vyrojily spekulace o tom, jestli to náhodou nebylo právě kvůli Strážcům. Oficiální situace je nicméně taková, že režisér se zkrátka a dobře hledá. Jednoho reportéra napadla vlastně celkem přirozená myšlenka: Nemohl by se chopit Strážců někdo ze stávajícího týmu?

Součástí hereckého ansámblu je přece Bradley Cooper, představitel Rocket Racoona a začínající režisér, o kterém se po premiéře hudebního dramatu Zrodila se hvězda hovoří jako o žhavém adeptovi na Oscara. Onen reportér se tedy Coopera na červeném koberci zeptal. A Bradley měl poměrně jednoduchou a jednoznačnou odpověď: Film nezrežíruje už jen z jednoho prostého důvodu: Nikdy by nemohl režírovat film, který sám nenapsal. A zatím stále platí, že Strážci Galaxie 3 se budou točit podle scénáře Jamese Gunna.

Možná je to škoda, možná zas tak ne. Z Coopera se zřejmě klube dobrý režisér, na druhou stranu působí spíš jako vážný tvůrce, režisér typu Clinta Eastwooda či Bena Afflecka. Ke Strážcům Galaxie to chce spíš někoho rozjařeného a neposedného. Máte návrhy? Nebo vás trochu mrzí, že to Cooper přeci jen nezkusil?

V přiloženém videu můžete vidět, jak režíruje James Gunn a jak Bradley Cooper dabuje Rocketa:

Zdroj: Joe

Galerie: 5

Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bradley Cooper režírovat nechce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest