Joker: První video s padouchem v jeho make-upu

Joker: První video s padouchem v jeho make-upu | Fandíme filmu
K tomu další fotky z natáčení a všichni obsazení ústřední herci.

Režisér Todd Phillips zveřejnil kamerovou zkoušku s Joaquinem Phoenixem doplněnou o hudbu a je potřeba říct, že video je silně náladotvorné. Poprvé Joaquina vidíme v Jokerově make-upu. Možná takový bude nosit po celou dobu, kdy bude nalíčený, možná se make-up bude vyvíjet. Každopádně v kombinaci s hudbou a hercovým výrazem celý teaser dokáže navodit opravdu výrazný dojem. Jasně, film s Jokerem v hlavní roli na první dobrou působí jako naprostá zbytečnost, Todd Philips možná není bůhvíjak přesvědčivý režisér, ale obsazení je silné, vizuální stránka zatím dokáže připoutat pozornost a varovný příběh o muži, který je na dně a dá se na dráhu zločinu, to je možná písnička ohraná, ale také lety prověřená.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Todd Phillips (@toddphillips1),

Ještě jednou doplňujeme obsazení. V hlavních rolích vystupují Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro nebo Brett Cullen, dále je doplňují Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Režíruje Todd Phillips, který napsal scénář spolu se Scottem Silverem. Jedním z producentů je Bradley Cooper a datum české a slovenské premiéry je stanovené na 3. 10. 2019. Přidáváme další fotky z natáčení:

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest