Joker: Další role obsazena, další díl skládačky Jokerova šílenství

Joker: Další role obsazena, další díl skládačky Jokerova šílenství | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jokerem se nestanete přes noc...pokud vás někdo nehodí do kádě s chemikáliemi.

Přípravy Jokera pokračují. Štáb si vyhlédl dalšího herce. Smlouva ještě není podepsaná, nicméně pokud vše dopadne jak má, další důležitou roli dostane Marc Maron. Ten sice není takovým hereckým kalibrem, jako třeba Robert De Niro, avšak jeho úloha v příběhu bude neméně důležitá. Zatímco DeNiro si zahraje moderátora noční talkshow, Maron má hrát produkčního, který do pořadu shání hosty. Je to právě on, kdo pozve muže, ze kterého se stane Joker a je spoluzodpovědný za to, že je dohnaný k šílenství. Maron je momentálně k vidění v seriálu Glow, zahrál si v Mike i Dave sháněj holku a točí populární podcast WTF. Natáčení snímku má začít v září.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli má hrát Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Joker: Další role obsazena, další díl skládačky Jokerova šílenství | Fandíme filmu Joker: Další role obsazena, další díl skládačky Jokerova šílenství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest